Rååsa og sukkersøtt !

tirsdag 1. mars 2011

Det har vært dårlig blogging i noen dager nå - vi har slitt med internett i hele området og har vært uten nett i 1,5 dager nå. Men i ettermiddag var det på plass igjen. Mandager er altså virkelig kjedelige dager. Det er stress fra A til Å - og morgendagen blir ikke bedre. Frank skal jobbe hos bi-jobben etter at han er ferdig på hovedjobben. Så da blir jeg alene med de herlige energibuntene igjen. Et lite ønske bare... at de bruker all den fine energien de to har på noe annet enn å krangle med hverandre eller med meg.

Yes... I går kveld dro jeg endelig i gang med treningsprogrammet 30 days shred med fryktinngytende Jillian Michaels. Jada, jeg merket virkelig at det gjorde litt vondt i går.. og fikk flere "Hjelp ! Er jeg ikke bedre trent enn dette"-opplevelser. Da jeg sto opp i morgest så var det litt vondt og iløpet av dagen så gjør nesten hele kroppen min VONDT. Etter bare 30 minutter trening i går kveld ?! I alle... Har nettopp kjørt gjennom day 2 of 30 days shred og jeg greier verken å gå opp eller ned trappen her. Haha.. latterlig ! Men ja, det fungerer. Det eneste jeg lurer litt på er om det går "fort nok" - om det er nok cardio-trening. Jeg tror jeg vil merke gode og til dels store endringer iløpet av 30 dager. Men jeg tror jeg må kjøre på med 1-2 dag med mer forbrenning i uken hvis det virkelig skal gå fort. Og vi vet jo alle at å bygge muskler gjør at vi forbrenner enda mer.

Råååsa treningsmatte. Frank og Hilde har vært så snille at de handlet for meg - og når Hilde får velge farge så blir det selvsagt rååsa. 2 kg manualer holder i massevis *au*. Jeg kan akkurat nå ikke helt se for meg at denne kroppen skal greie å gjennomføre programmet i morgen, men det skal jeg altså. Det kommer til å bli mye smerte og ren viljestyrke tror jeg...


Og jada. Jeg syr selvsagt. Mange fine vårfarger på sybordet er det og..... Mye skjer i kullissene akkurat nå - på veldig mange kanter. You`ll see :)


4 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Jøss, så flink du er! Flotte stoff, blir spennende å se hva det blir:).

Oliversmamma sa...

Dag 3 over for meg! Og det Er bare mer og mer slitsomt! Merkelig!
Har kanskje noe med at jeg gjør øvelsene bedre! Hvordan syns du det går?

Elise sa...

Takk takk ;)

Ganske motiverende å trene med dere der ute :) i dag har det vært mye muskelvondt - men trenigen gikk bedre. jeg trente jo innmari mye før så det var godt å kjenne at kroppen omstiller seg like fort som før - kanskje jeg til og med hopper opp til nivå 2 etter 1 ukes tid ?!

Oliversmamma sa...

Dag 4 over ja!!fortsatt veldig vondt, så holder meg nok på level 1 litt til ja!jeg har ikke trent veldig mye, så tar nok litt tid:) hr jogget litt da så gleder meg til snøen forsvinner!

Var ikke like motivert for en økt idag, men beit meg i d! Og gjennomførte! Gikk en kjapp tur på 40 min først !så føler det ble en grei økt idag !!

by mlekoshi