Pjjjuuuk !

torsdag 14. april 2011

Det er fremdeles sykdom i hjemmet. What`s new tenker du... da er vi på besøk i samme tanke. Så, her kommer det ENDA et blogginnlegg om plager og dritt.. og litt anna. Jeg var  hjemme med August i går da han fikk diare. Startet veldig fint om morgenen etter en crappy natt. Jeg lå inntil August, forkjølt som en dupp, og hørt at han laget DEN fisen. Jaja tenker jeg.. klokken var vell kanskje halv seks. Siden jeg ikke har noen luktesans at the moment tenkte jeg ikke mer over det, før det ble vått i senga. Ja, sant. Da hadde han flytende, illeluktende bæsj i hele ullpysjen, og det kom flytende ut armåpningen. EKKELT ! Så da var jeg altså hjemme i går.


Jeg gikk og med på meg to GIGA vannblemmer på begge hælene mine da jeg gikk til SFO for å hente snuppa i et par nygamle sko som jeg ikke husket hvorfor jeg aldri bruker. NÅ vet jeg... igjen. AU!

I natt har det igjen vært en crappy natt. August har spydd og vært veldig urolig. Han har jo ikke hatt matlyst hele uken på grunn av halsvondt. Og da er jo gjerne energien laber. Men hvis du i tillegg putter diare og spy (stakkars halsen..) i ligninga så er ikke resultatet noe særlig. Han er slapp, han er SUR og han er enda mer sur. Så i natt har vi måtte give flere puter, putetrekk, dyne, laken og dynetrekk på vask. Ble ikke mye soving og det hjalp ikke at vi begge hadde travle jobbdager i dag. Vi måtte ta en halvveisløsning hvor jeg tok ungene på jobb (Hilde har også slitt med halsen, mage og hodet i to dager nå) og oppbevart dem på kontoret sammen med meg frem til Frank var ferdig på sitt viktige møte klokken halv ti. Da dro de hjem, og jeg fikk jobbet frem til klokken halv fem.. og se hva belønningen ble:


En deilig middag med jobbvenner. Nå er jeg bare salig mett, trøtt og klar for senga. Skulle legge ut innlegg om gårdagens handling, men energien er på lavmål. Good night !


3 kommentarer:

Ann-Kristin sa...

Eg skulle til å seie at du må få deg nye sko! Det er ikkje alt vi kan råde over, men skotøyet; DER bestemmer vi! Så på med komfortable sko!:) God betring til begge småtrollene! Og god påske:)

Tea Kristin sa...

Uff, jeg føler med deg. Vi har nettopp hatt en runde med oppkastsjau selv. *isj og æsj*

Elise sa...

Hehe, ja jeg husket bare ikke hvorfor jeg ikke brukte disse skoene jeg kjøpte for flere år siden. Gore-tex og hele pakka :P NÅ vet jeg !

Ja, det er skikkelig ISJ og ÆÆÆÆSJ ! :)

God påske !

by mlekoshi