Busy bee

onsdag 25. mai 2011

Yea, thats me. Today, at least. Hektisk dag på jobben med lav bemanning og mye som skal gjøres. Jeg jobber hardt på mitt fagområdet, men jobber samtidig med en foredrag for ca. 50 personer (sammen med fylkesmannen) fra hele landet på et fagområdet jeg ikke har jobbet så veldig lenge med. Og jeg regner med at jeg kommer litt i skuddlinjen, så det er greit å forberede seg de kommende dagene. Foredraget er en del av en fagdrag vi har sammen på tirsdag, og jeg MÅ få tid til å ordne det ferdig iløpet av få dager. Etter jobb var det foreldresamtale i barnehagen før vi kom oss hjem, spiste middag og jeg dro på møte...Med Tupperware hvor jeg har fått en innføring i kommende produkter og tilbud  - spennende !


På veien hjem fikk jeg i oppdrag å kjøpe inn Ben&Jerrys (som de har fått inn på Spar - jeiiiii!) til kjæresten med cravings. De var {selvsagt} fri for Cookie Dough, og siden jeg {SELVSAGT} er en snill kjæreste, kjørte jeg til 7-Eleven for å kjøpe favoritten som vi etterpå {prøvde å} delte vennskaplig...og da jeg kom hjem nøt jeg synet av to unger som sov fredelig i sengene sine. Herlige ungene mine.

Og akkurat nå tikker det inn mail fra Tollpost som sier at jeg kan vente en større levering mellom 1700-2100 i morgen. Jiiiippi !
Ingen kommentarer:

by mlekoshi