Cake creator !

torsdag 12. mai 2011

I går var det en kaos-dag. Kaos-dag på jobb og kaos-dag hjemme. Vi spiste til og med middag på Burger King, og det er det faktisk et helt år siden vi gjorde sist. Deilig og ikke-så deilig på samme tid. Jeg var ikke i seng før klokken 02, og sitter nå i lunsjen på jobb og er veldig veldig trøtt. Skal jobbe overtid i dag for å forberede jobbfesten vi har i morgen etter jobb. Herrrrlig !

En liten fotokavalkade av gårkveldens strabaser..I går fikk jeg pakke i posten - jei ! - så da var det bare å kjøre i gang med bakingen.Vi snakker om seriøse mengder kake her. Denne saken på bildet er hele 35 cm i diameter og skal egentlig være nok til 45 kakestykker.


... Og sent i går kveld var jeg veldig glad for at vi har dobbeltovn !


Her leker jeg meg med blomsterpasta og farge...Beautifull cake !

Dagen i går startet med at jeg måtte ta marsvinet Tore til veterinæren da han har blitt dårlige og tynnere den siste uken etter at han brakk tennene sine, stakkars liten. Det endte med at han fikk en sprøyte i nakken for å få magen i gang, og "critical care" mat som jeg må fore han med sprøyte 6 ganger i døgnet. Så nå har jeg han med på jobb for andre dag på rad. Jeg syns kanskje det går litt bedre med han i dag, men hvis han ikke har blitt bedre til lørdagen har vi fått beskjed om at avlivning er det beste. Trist !

2 kommentarer:

Maria H sa...

Oi! Knakk marsvinet tennene sine? Hva skjedde? Jeg har lenge tenkt å spørre hva du tenker om marsvin som første kjæledyr, faktisk. Håper dere slipper å avlive det..

Elise sa...

Ja, begge øvertennene sine :( Vi vet ikke hva som skjedde. Hilde sier at hun heller ikke vet, men de er jo tross alt barn.

Det kommer ikke så mye ann på dyret, men heller på barnet. Om du har et rolig barn så kan marsvin være et fint første kjæledyr. Men husk at de kan leve lenge, og at det er foreldrene ansvar. Ellers så kan jeg anbefale rotter :)

by mlekoshi