{ Favoritter fra etsy.com }

lørdag 21. mai 2011

På denne deilige lørdagen {som startet klokken 0530} har vi {meg... Frank var på jobb fra klokken 0430-1300 og sov etter det} ute for å aktivisere ungene og koset oss i det varme {og litt forblåste..}været. Derfor tenkte jeg bare at jeg skulle dele noen av mine etsy-favoritter med dere.


Skjorte fra Nicole`s threads.De NYDELIGE strutteskjørtene fra DreamSpun.De smarte tegnekrittene {som er gode å holde i for små barnefingrer} fra KittyBabyLove.Momy`s nest fra sjENGRAVING.

Nå skal jeg ta {den slitne og trøtte kroppen} en tur i badekarret før jeg nyte resten av kvelden {med rydding, vasking av klær, ta ut av oppvaskmaskinen og kanskje en kopp varm te} før det er morgendagen kommer {som regel alt for tidlig} igjen.2 kommentarer:

maritamt sa...

Så mykje fint, spesielt strutteskjørta og mommy's nest! :)

Elise sa...

Ja jeg ELSKER skjørtene og tror jeg må få meg et eget snart :P

by mlekoshi