THE tent - Outwell imagine

fredag 3. juni 2011

Finally - et innlegg dedikert til residensen vi skal bo i i flere uker i sommer. I går slo vi opp teltet vårt for første gang. Du kan leser mer om vår luksus-camping-ferie her.

Teltet lagt oppå en presenning da bakken var ganske våt. På bildet ser du også pålene til teltet. Flere er det ikke.


Teltet utbrettet...


Pålene inni teltet..


Pålene stående og klart til å festes. Etter dette festet vi pålene og festet stormpluggene.For å få et raskt innblikk i hvordan du puttet dette teltet opp fort så ta en titt på denne videoen.Slik ser de to soverommene ut.Et vindu fra soverommet ut til utsiden. Kanskje greit å sjekke om det regner eller det er fint vær før vi orker å stå opp ?Fornøyde unger som titter ut gjennom den lille luken i døren til rommet deres. Du kan bruke stor eller liten dør.


Du kan velge om du vil ha mye, lite eller ingen inn- og utsyn.


Sidedøren er nesten lukket opp på dette bildet. Vi har her lukket opp den ytterste døren, vi har ikke lagt i gulvet i yttergangen, og vi har åpnet den innerste døren. Det er her bare myggnettingen som er lukket. Vi har en dør på hver side av teltet hvor vi kan ha lukket bare myggnettingen for å få lufting i teltet.Vi har til og med dørmatte til teltet vårt !


Og jeg vil virkelig anbefale teppet til stuen i teltet. Det gjør det ekstra koselig !

Litt fakta: Dette teltet er fra Outwell og det er av typen outwell imagine fra fantasy-kolleksjonen."Med store ventilationsvinduer, tre dører og den gode høyden oppnås en overlegen innendørskomfort, som ytterligere optimeres av OSG Systemet (Outwell Sealed Ground System) og Outtex 4000 oversejlet med tapede sømmer. Blandt teltets vigtigste features kan nævnes Outwell Power Stability Systemet, Outwell Wind Stabilizer System og Easy Pegging System samt en lang rekke raffinerede Outwell funktioner."


Vi brukte bare 20 minutter første gang vi puttet opp teltet, så vi er så langt strålende fornøyd med teltet.


5 kommentarer:

maritamt sa...

Det teltet kan nesten ikkje kallast telt ein gang, det er jo meir som ei oppslåbar hytte :) Ser ut som det er enkelt å få det opp også. Tippa campingferien deres blir heilt super.

Kine sa...

Wow så stilig med eget barnerom! :)

JunePune sa...

Åååh.. Det telte der sikler jeg sånn på! Helt perfekt!

Anonym sa...

Hvor kjøpte dere teltet? ser helt supert ut :)

Hjertebank sa...

Så tøft!

by mlekoshi