Okei...

onsdag 4. mai 2011

Vi sliter litt med en liten primadonna som krangler og diskuterer med oss fra før hun åpner øyene om morgene til hun kjefter seg i søvn om kvelden. Mini-pubertet ? Ny trassalder krydret med stygge ord og ny viten ? I do not know, men hadde vært veldig takknemlig hvis det tar pause av og til, eller rett og slett kom over denne "perioden".


Jeg sitter i sengen å surfer litt rundt. Burde sove, men får ikke til... er så mye som må "gjøres" før man lukker øynene i det som føles som noen få minutter før vi må dra oss opp på jobb i morgen tidlig.

Angående luksus-teltferien - det er noe jeg kommer til å skrive om innimellom fremover. Vi skal på teltferie til Nord-Sverige. Veldig unge og kostnadsvennlig. Og når det er sommer, så har de som regel ganske fint vær. Det kan jo ikke akkurat sies om Tromsø by. Iallefall - detaljer for ferien kommer i små drypp og større drypp. Og alt kommer til å ligge samlet under kategorien "Ferie" i høyremargen på bloggen her hvor du vil finne alle innleggene som omhandlet teltferien.Ingen kommentarer:

by mlekoshi