Dagens tips: Bålpakke

tirsdag 14. juni 2011

Første gang jeg leste opp bålpakke var det i et blad, så skrev en venninne om det i hennes skjulte blogg, og nå er det en favoritt her i huset.

Det er enkelt og fungerer i prinsippet slik at du pakker hva du vil i sølvpapir og legger det på grillen/bålet. Det fungerer fint til fest, hverdag, camping, skogsturer osv.  Og hva du har i den er det bare fantasien som bestemmer. La ungene selv bestemme hva dem skal ha i pakken, for det vell "bestemt" at når barna er med på å bestemme og lage mat så spiser de mer enn ellers.


Her er noen tips om hvilke pakker du kan lage:

- Laksepakke med strimlet purreløk, strimlet gullrot, salt og pepper og spise gjerne med rømme til om du ønsker.

- Lakspakke med strimlet løk, strimlet gullerot, oppdelt tomater, dill, salt og pepper.

- Timiankylling: kyllingfilet, squash, snackpapirak, løk, timian, hvitløk, salt, smør

Dette kan være en grei måte å spise litt sundt fra grillen. Anbefaler også å steke poteter og pestolaks oppe et folie på grillen. Mmmm..


Ingen kommentarer:

by mlekoshi