Interiørplaner

onsdag 8. juni 2011

Det er når man har det mest travelt at en får de glupeste ideene og lager de villeste planene. Det er iallefall slik i dette lille hodet. Det har vært mye fokus på stråling via trådløse nettverk og stråling fra mobiltelefonen den siste tiden. Jeg er ikke den som er mest opptatt av slike ting, og ganske sikker på at det hele er rimelig ufarlig. MEN samtidig er det alltid et "Hvis" som ligger i bakhodet. Det er nemlig en ting som plager meg litt. Lillegutt ligger på det minste rommet i huset. Vi har hele tiden planlagt å bytte om på rommene slik at han får rommet vi bor på nå, som er rommet som er akkurat like stort som snuppa sitt. Og nå skal det altså skje. For lillegutt sitt rom har nemlig strømskapet rett over sengen, og modemet og den trådløse routeren like ved sengen. Det er litt ekkelt å tenkte på. For selv om jeg bruker mobilen all the time, så er det ikke det samme som en liten gutt som ligger å sover i "mulig" stråling på soverommet sitt. De siste dagene har vi faktisk sneket oss inn å trukket ut modemet og routeren på kvelden. Og før brukte jeg og Frank å sove med mobilen i sengen, og gjerne rett under hodeputen. Nå er det stopp på det også. For hvor mange undersøkelser har dem ikke plutselig snudd på tidligere ? Plutselig kommer det flere undersøkelser som konkluderer med at de tidligere tok feil, og at stråling ER farlig. Jeg tar ikke helt sjansen. Og uten å bli stemplet som paranoid så skal vi starte flytting av rom ganske så snart.


Det som nå er soverommet vårt skal bli lillegutt sitt rom.


Lillegutt sitt som skal bli det nye kontoret... Jeg aner virkelig ikke hvordan vi skal få plass til alt ?! Må finne på noe lurt.


Og kontoret skal bli vårt soverrom. Her må hodet legges i bløtt, for det er mye som skal flyttes, planlegges og ordnes. Men det er jo morro det også !

Ellers så startet jeg treningen i går - 3,5 km i OPPOPPOPPoverbakke på go`mølla etterfulgt av styrketrening. Deilig ! Nå sitter jeg her å vurderer om jeg skal vente til i morgen eller om jeg skal greie å kjøre på i dag også. Hmm.. Decisions, decisions....


Ingen kommentarer:

by mlekoshi