Vi er på luksuscamping !

onsdag 6. juli 2011

Da har vi kommet oss på campingferie i Sverige ! Vi kom hit på mandag, men har ikke fått oppdatert før nå.. Når campingplassen lover trådløst nett, så forventet jeg kanskje ikke like treig nett som jeg hadde da jeg først fikk internett for 15 år siden ?! Nemlig. uansett: Nå er vi på camping ! Nærmere bestemt: Femstjernes camping på Byske i Sverige. Vi har, etter at sjokket når vi kjørte inn i en rimelig full campingplass la seg, prøvd å tilpasse oss campinglivet. Og har skjønt at vi har mye å lære. På dag 3 går alt mye bedre. Campinglivet har sine positive og negative sider. Akkurat nå er jeg mest irritert over at jeg ikke får lastet opp bildene jeg vil på bloggen. Skal legge ut resten i ettermiddag. Men her er noen få..


Frokost in the making ! Og camping-frokost er egg og bacon laget på primus - Product-info: Primus Gravity fra primusshop.no - skal skrive mer om den når internett er LITT mer stabilt her.Startet gårdagen med en morgen"dukkert". Her er det langgrunt og havet er ikke SÅ kaldt. Men kaldt nok til at mor i huset ikke bader...Morgen latte og en obligatorisk sverige-boks.Vi har hoppepute, lekeapperater og sjørøverskip rett på strand - som ungene selvsagt elsker.


Og... tada : overfylte badeland ! Jippiii. ...

Jeg kunne skrevet opp og ned om livet på plassen, deilige sverige, livet tett-i-tett og dokø. Men jeg må gå å finne oss et familie-baderom slik at vi kan ordne oss før vi skal kjøre inn til Skellefteå hvor vi skal handle og bade... Men bare vent.. har noen fargerike skildringer på campinglivet. Tjohei !
4 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Ser frem til skildringene! Vært på camping i natt selv, ute ved Sommarøy. For å si det sånn: én natt holdt leeenge! ;-)

Anette {foreldremanualen} sa...

Gleder meg til å lese fortsettelsen. :-)

wendysinfamilie sa...

Ser ut som en super plass både for liten og stor.. selvom nettet er tregere enn tregest :)

Kos dere masse ..

Kine sa...

Herlig, gleder meg til å lese mer!

by mlekoshi