Bah !

søndag 21. august 2011


Først: Jeg overlevde tannlegebesøket. Skulle vell egentlig bare mangle.. Det var tross alt bare en forundersøkelse og ingen behandling *kremt*. Og etter 11 år (yes, that`s right !) uten tannlegebesøk så kunne jeg skilte med 3 hull som måtte fikses. Så får vi se om dem kan fikse mine to andre småpirk som jeg ikke liker selv. Nuvæll.

Det har vært en tøff helg, det skal innrømmes. For alle i familien. Frank er enda på jobb han. Han jobbet dobbelt på fredag, jobbet i går og i dag. Jeg ble angrepet av hodepineudyr på fredag, og det ble verre på lørdag. DA var det tungt å ha ungene alene, virkelig ! I går måtte jeg bare legge meg på sofaen en stund og prøve å blokkere alt lys mens Hilde passet på August i stua sammen med meg. I dag har jeg vært helt utkjørt, så nå er jeg rimelig sliten nå på kvelden. Har ryddet oppe, aktivisert ungene, vasket opp, laget mat, vasket klær, skiftet på sengene, ryddet littegrann utenfor huset, gjort klar til morgendagens begiveneheter med å legge frem klærne og utstyret til ungene og lakket neglene til snuppa. Har nå fått begge ungene i seng, og vi er nesten klar for Hildes 1. skoledag som andreklassing.  Pjuh! August har vært litt grinete nå i ettermiddag og i kveld var han litt varm. Det har vært varmt i dag, både ute og her inne, så jeg TROR at han bare var litt varm. Men jeg skal gå ned å sjekke temperaturen nå straks. Det hang nemlig oppe en kjedelig gul plakat i barnehagen på torsdagen om at nå er det vannkopper i barnehagen. Så vi følger med..


Før Frank dro på jobb dro vi på en god skogstur. Det er alltid like deilig, og vi må nyte de siste sommerdagene så godt som vi bare kan.Da vi kom hjem og etter at August fikk sovet litt så var det full fart igjen ! Jeg fikk meg noen glimt av den veldig rørende minnestunden på TV, det skjærer i hjertet altså !I morgen starter hverdagen virkelig igjen. Med lekser, aktiviteter og alt som følger med. I år er det et spesielt år sånn egentlig. Vi har bestemt oss for å bruke året til å finne ut av ting og tenke gjennom hvordan vi egentlig vil  ha det. Bestemme oss for om vi faktisk skal fortsette å bo her, hvordan vi skal gå videre karrieremessig og andre avgjørelser for å gjøre hverdagen bedre både økonomiske og for resten av familien i forhold til familietid og altfor mye jobb. Ja, dere skjønner.. Nå skal jeg gå å sjekke temperaturen på lillegutt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig fin blogg du har! Liker den ærlige tonen om virkelige ting. Blir litt lei av å lese glansbildeblogger. God bedring til deg og håper lillegutt bare var litt varm:-)
Mvh Karianne

Elise sa...

Takk takk :)
Ja, dette er iallefall ikke en glansbildeblogg.. tror det er viktig å finne en balansegang. August var heldigvis bare litt varm han!

by mlekoshi