Like.. pain !

onsdag 21. september 2011

Da har jeg igjen vært på intervalltrening, og AU ! Jeg kjenner på kroppen at dette kommer til å bli skikkelig GONT (godt-vondt) i morgen. Men det er jo en bra ting da. En vond bra ting. Ok, skal slutte.

I går var kaos-dag nummer 1 da vi hadde lang dag på jobb med dugnadsarbeid, mamma kom plutselig på dagstur til Tromsø (koselig ! Skulle hatt mer tid til å loffe rundt i byen på), lekser, Hilde hadde fotballtrening, jeg jobbet overtid på kvelden osv. I dag har det vært full fart, nå trening og jeg har sittet å forberedt meg litt til jobbintervju jeg skal på i morgen. Og det er jo alltid like spennende. Vi får seeee. Keep you guys posted on that one!


Må bare vise dere ungene mine igjen.. se, enda mer bevis på at de kan faktisk være venner ! Når August har det skikkelig krise hvor foreldrene bare er irriterende så er det faktisk bare Hilde som kan trøste han. Her er det faktisk August som får trøst fra "dadda", og han ligger da å pjusker henne i nakken. Søtingene !

Bildet er fra en liten ettermiddagtur med lillegutt - gjett om han var fornøyd da ?

Nå skal jeg rett og slett forberede meg ferdig til i morgen, wish me luck !


1 kommentar:

Ann-Kristin sa...

For eit nydelig søskenbilete!

by mlekoshi