Nettet tilbake og støle muskler..

torsdag 15. september 2011

Jeg sitter her, stiv som en stokk og sliten som bare fy. Har vært på intervalltrening med jentene i gaten, og i det kjørte vi intervall OG styrke. Tipper det kommer til å kjennes i morgen ja... Tjohei  for en hektisk dag på jobb, og rett etter en rask stopp hjemme for å få Hilde til å gjøre lekser og spise middag fortet vi oss på svømmetreningen til Hilde. Det gikk over all forventning, men huh så slitsomt det blir å sjonglere alt dette fremover. Men: Jei ! Internett fungerer igjen, og da tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen få koselige bilder fra Osloturen som IKKE er mobilbilder.


Det ble mye fly, venting, tog og buss.. Her er vi på toget på vei til Sætre, og på bildet ser du blant annet den berømte tante Kirsit (Heia Tante !).


Go`jenta mi i festdrakten jeg hadde da jeg var litt gamlere enn Hilde.


Tante Wench, søskebarn Linn-Mari som kom på overraskelsesbesøk fra Bali (og er Gudmor til August) og go`jenta utenfor kirken.


Meg, med Mette-Marit dekorasjonen på, og snuppa !


Fine kirken i litt spennende farger.


Snuppa og min kjære pappa. Han ligner på Martin Schanche, ikke sant ? (heia Pappa!).

Ruller i seng og deler heller mer i morgen !


2 kommentarer:

mona sa...

tror jammen Martin er onkelen din, jeg gitt!
Fin fredag!!!!!

Elise sa...

Ja, ikke sant ! Hehe :)
God fredag til deg også !

by mlekoshi