Scwoop så var helgen over.

mandag 26. september 2011

Gah, for en slitsom helg det har vært. Frank har jobbet hele helgen, vi hadde besøk og det har vært lite søvn (3,5 timer natt til lørdag). Så vi har ikke akkurat ladet batteriet nå i helga og det var ikke så enkelt å komme seg på jobb i morgest nei... det ble derfor ikke tid til så mye blogging.

Familien sliten på vei til jobb... *drømmer om en liten pause*

 Vinteren er på full innmars folkens. Sånn rent bortsett fra at skogen er på vei fra orange til bladløst, og temperaturen synker så vet jeg det fordi...


August (og jeg i litt mindre grad..) får oppblomstring av atopisk allergi. Og det begynte litt tidlig i år, og ser allerede ille ut. Huff, stakkars gutten min ! Jeg skal bestille han en legetime nå slik at vi kommer i gang med kordisonbehandlingen. En del av grunnen til at det blomstrerer er jo innføreingen av ull igjen. Og gjerne litt sliten ull fra forrige sesong. Her må vi nok ha silkeull eller ren silke. Jeg er iallefall på jakt etter løsninger og produkter. Men akkurat nå kjennes det som et tiltak å røre PC`en, å vaske klær, lage mat, tenke, spise osv. Kroppen er sliten og jeg går rundt med litt feberfølelse så tipper det er noe på vei og satser på at det er derfor. Jeg kjenner egentlig at jeg kjemper litt småfebrilsk for å finne overskudd i hverdagen ut over jobben for å kunne fungere ellers også. Så nå  må jeg vell bare kjøre på med treningen tenker jeg. Var på en joggetur på 4-5 km sent i går kveld ute i det kalde regnet. Det er friskt. Da kjenner du at du virkelig lever.

1 kommentar:

Miamaia sa...

Hvor kjøper man undertøy i ren silke? 09-frøkna vår har fått konstatert atopisk eksem (hun har vel hatt det hele livet), og nå tør vi ikke bruke ull på henne, samtidig som ullsesongen er på full innmarsj i høstsure Tromsø.

by mlekoshi