Tada !

lørdag 10. september 2011

Sitter på soverrommet å slapper av før vi skal ordne oss ferdig å dra i kirken og se min kjære gu'sønn bli konfirmert. I går var en veldig hektisk dag hvor vi presset inn familieoverraskelser, mye mat, IKEA, Sandvika storsenter og litt til.Hilde og min mamma på IKEA.
Hilde MÅTTE på build a bear butikken på storsenteret. Hun fikk jo lagd bamsen sin der i sommerferien i fjor og mimret der inne i år.Hun fant to nye kjoler til bamsen og var ganske fornøyd da hun forlot butikken.
Vi fikk oss også en tur innom nøstebarn. Jeg kunne nok kjøpt hele butikken, så jeg kjøpte liksågreit ingenting.Det ble mye kjøring...
Og nå har jeg akkurat reddet hårpynten min fra katten - og jeg skal, som du ser, ta en Mette Marit :) wish me luck :P

- Posted using BlogPress from my iPhone
by mlekoshi