Stay Hungry. Stay Foolish.

fredag 7. oktober 2011

Som vi alle har fått med oss så har verden mistet en fantastisk person og visjonær. I går la en venninne av meg ut denne fine videoen av Jobs sin tale for Stanford University i 2005. Har du ikke sett den før så anbefaler jeg deg og se den for det er virkelig verd det. Jeg hadde ikke sett den, men nå har jeg sett den og sugt til meg hvert ord. Fantastisk !Vil dra ut par sitateter som alle av oss bør ta med oss videre i livet:

"Again, you can't connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future. You have to trust in something - your gut, destiny, life, karma, whatever. This approach has never let me down, and it has made all the difference in my life.".

Noe å tenke over ja ? Jeg fikk iallefall noe å tenke på, og kanskje mer troen på at vi må TRO på oss selv.

"Sometimes life hits you in the head with a brick. Don't lose faith. I'm convinced that the only thing that kept me going was that I loved what I did. You've got to find what you love. And that is as true for your work as it is for your lovers. Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. If you haven't found it yet, keep looking. Don't settle. As with all matters of the heart, you'll know when you find it. And, like any great relationship, it just gets better and better as the years roll on. So keep looking until you find it. Don't settle."

VELDIG sant. Don`t settle !

"Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma - which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary."

Og her er kanskje det jeg syns er viktigst. Lev livet DITT, ikke livet du mener andre vil at du skal leve eller la andre diktere hvordan du skal leve. Lytt til deg selv. Du kan også lese talen her.

Han fin fredagskveld, folkens !1 kommentar:

Liv-Inger sa...

Som deg sugde også jeg til meg hvert ord fra denne talen. Og jeg har hengt meg opp i de samme avsnittene som du. Det var gubben som tipset meg om talen. "Du må lese den, Liv-Inger", sa han. "Det er som om han har skrevet den til deg". Hvorfor? Jo, fordi jeg har hoppet i det og sagt opp jobben min. Uten å ha en ny jobb i ermet. Man må ta noen sjanser her i livet. Og så satse på at Jobs har rett når han sier at "you can't connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future". Jeg fikk noe å tenke på. Og krysser fingrene for at jeg lander på beina når 2012 melder sin ankomst.

God helg, Elise! :-)

by mlekoshi