Deilig hjemmelaget helge-hamburger

lørdag 1. oktober 2011

Eller noe ekstra du uner deg en vanlig ukedag når det blåser høst utenfor vinduet ? Frank har laget sin deilige hjemmelagde hamburger, selv om vi hadde litt dårlig tid i dag, og i dag er han så snill at han deler oppskriften med dere lesere.


800 gram karbonadedeig
3 egg
1,5 ts salt
1 ts pepper
4 dråper worchestershiresaus
0,5 ts chillipulver
1 ts oregano
1 fed hvitløk, finkakket

Kjør alt sammen i kjøkkenmaskinen før du så former hamburgerne og klapper dem sammen. Stek eller grill dem så før du putter dem i hamburgerbrød sammen med isbergsalat, rød løk, sylteagurk og barbequesaus.

I dag hadde vi det travelt og fikk ikke laget hjemmelaget hamburgerbrød, men det går fint. Du kjøper da alternativt bare de grove hamburgerbrødene du får kjøpt på butikken og har på litt olje før du steker dem i stekepanne eller i brødristeren.
 

Enjoy !

Ellers så har har Frank vært på jobb i dag fra klokken 04 i morgest til klokken 13. Lille-frøken-bestemt har vært våken helt uten grunn i flere timer i natt, og lille-gutten-bestemt våknet tidlig, så etter et par timer på kjøpesenter og helgehandel, for så å trylle i seg deilige burgere, så frister det å legge seg samtidig som August... det vil si NÅ. Hilde er nemlig på overnattingstur sammen med tante og besteforeldre på innlandet. Mulig vi bare slokner sammen på sofaen som et gammelt ektepar istedet.. på pur trass liksom. Jaja. God lørdagskveld til dere !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi