You´ve got mail

tirsdag 27. desember 2011

You`ve got mail. En av mine favorittfilmer. Den er bare helt herlig med masse gode følelser. Det er mye varme i den filmen, og jeg drømmer alltid om at jeg er den heldige eieren av den koselige "shop around the corner"-bokbutikken. En butikk med varme og tilstedeværelse. Fantastisk ! Det er en skapgründer her inne i magen. Hadde ikke vi levd et liv der vi er avhengig av inntektene vi har i dag så hadde det vært fantastisk å kunne drevet noe slikt. Alle tanker dere ! What´s the meaning of life ? Work ? I think not. Men likevel er det tvingende nødvendig å ikke bare prioritere interesser, men også lønnsnivå m.v. Jeg er veldig spent på hvordan alt blir etter jul med ny jobb, og jeg gleder meg til å få tent det lille faglige lyset i magen min igjen. 
En annen ting med denne fine filmen er nettopp ordene "You´ve got mail". Det er ikke mange år siden mange av oss hadde penvenner som vi skrev brev med. Tenk så koselig det var ? Det er ikke mange år siden vi skrev masse eposter til hverandre og faktisk fikk svar på ting vi lurte på og litt tilbakemeldinger. I dag ytrer vi oss gjennom blogger og gjennom facebook. Da er det ikke like mye tilbakemeldinger og ytringene kommer som regel bare en vei. Selvfølgelig kommer det ann på hva man skriver på facebook, men det er ikke like personlig som ved et brev/epost. Kanskje det er lenge siden du hadde kontakt med en venn. Send han/hun en mail. Hvis du ikke har sett filmen så er dette rette tiden til å se den. 
Anyways - det var 2.juledag i går og jeg så "You´ve got mail", "Love actually", "Hulken 2" og "Heat". Deilige 2.juledag. Nå er det bare 2 hele dager til ungene drar fra oss i noen dager - og jeg gruer meg.. Men men. Det går nok bra. Vi skal forberede oss til bryllup gjennom litt pakking (kryss fingerene for at kjolen jeg bestilte kommer i romjulen, vær så snill !) og litt forskjellig. Så i dag skal jeg dra til byen hvor Frank er på jobb litt senere på dagen. Håper dere alle koser dere i romjula ! 
2 kommentarer:

Anonym sa...

du som skal gifte deg?

Elise sa...

hehe, nei dessverre ! Det er min svigersøster som skal gifte seg :)

by mlekoshi