Det er HELDIGVIS snart helg igjen og det skal bli fantastisk å slippe å stå opp grytidig... vent litt.. Vi har turnering så det blir ingen late morgener som vi så sårt trenger. Men morsomt det blir det helt sikkert ! Jeg har akkurat løpt 5 km på mølla og trent styrke - ikke noe mer spennende å rapportere herfra.


Det ER lov å kose seg selv om jeg prøver å bedre formen litt... Så i går skulket jeg treningen (JA, nemlig!) og byttet det ut med popcorn, saft og kokesjokolade. Vell, det kunne vært verre. Det kunne vært Cola, ostepop og snickers.


Og i dag startet svømmingen til go´jenta mi ! Og de har flyttet henne opp et hakk på "stigen" - plutselig trener hun nå sammen med unger som er større enn henne og har noe å strekke seg litt etter. Så lenge hun koser seg så er vi fornøyde ! Er så stolt at henne selv om hun kan være verdens staeste og mest sinte jente flere ganger om dagen. Fikk i dag mail fra læreren hennes om at hun hadde gjort det knallbra på kartleggingen av mattematikken nå før jul - fantastisk ! 

Nå er klokken pokker meg snart halv tolv igjen og jeg må i dusjen ! Tiden går innmari for nå på kvelden...


Ingen kommentarer:

by mlekoshi