Godt nytt år !

mandag 2. januar 2012

Riktig godt nyttår til alle sammen der ute ! Har store forventninger til året 2012 og har allerde fortalt dere mitt personlige nyttårsforsett. Men har vel egentlig tenkt å tilføye litt kjenner jeg. Jeg ønsker at året 2012 skal være året for velloverveide valg som gagner familien. Planen ligger klar og jeg regner med at den iverksettes iløpet av starten på året. Målet er å få prioriteringene på rett plass og hovedfokuset er familien. Året 2011 var et trøblete år på flere måter, men samtidig et år vi så våre to hjertebarn vokse seg enda større som små individer. Men det kostet den voksne og de små ganske mye å kunne gjennomføre alt dette med ikke så avlastning, tunge jobber og mye utgifter. Så igjen står vi her å tenker på hva vi kan gjøre for å få fokuset rett. Nok alvor ! 


Nå har vi vært uten barn for første gang på snart 3 år og feiret en nydelig bryllup sammen med familie. Hilde og August har koset seg sammen med mor og far i Harstad - så det var en vinn-vinn situasjone. Spørs om ikke det skjer igjen om ikke så altfor lenge.... ikke bryllupet, men at vi drar bort uten hjerteknuserne. Det er gidt å ikke måtte tenke på annet enn seg selv av og til. 
Litt bilder fra turen vår sammen (og jeg tok ferie fra alt og lot til og med kamera være hjemme... så brace yourself - her kommer det dårlige mobilbilder) - her er vi kommet oss helt fra huset og til bussen. Fremdeles rart å være alene !Som jeg skrev så har det vært en... eh.. utfordring å finne kjole som passet til anledningen bryllup+nyttårsaften (og tusen takk for kjolelåning av Fam), og jeg dro til Bodø med fem (!) kjoler i bagasjen. Jei ! Så da må jeg vell skrive litt om kjolene da... når jeg først skrive om helgen liksom (og med NADA ønske om å bli klassifisert som en rosablogger). Etter et tonn med hårnåler, litt dårlig tid så sto jeg igjen med tre kjoler som matchet resten av gjestene:


tre sorte kjoler... tre sorte tilsynelatende like kjoler... men det var dem altså ikke ! det de hadde til felles var lengde, farge og at de var kjøpt på romjulssalg. Gud, nå følte jeg meg jentete. Men likevel var dette den største problemstillingen jeg møtte i helga - en knirkefri helg altså !


...det ble opp med denne kjolen....


... med bolero....


... og lyse sko - da får man en illusjon av lengre føtter må vite....


Tada -  ikke at du i det hele tatt ser noe på bildet. Men det kommer kanskje bedre bilder etterhvert når vi får sendt noen bilder hit. Konklusjon: Jeg fant en kjole, sko og greide og sminke meg og ordne håret. En bragd ! Det var en nydelig og personlig bryllup og festen varte til langt på natt. I dag var det veldig vindfult ute, noe flyskrekk-Elise ikke satte stor pris på. Men vi kom oss hjem, og en time etter kom snille-pappa med hjerteknuserne via hurtigbåt fra Harstad. 


Det var godt å få dem hjem, og vi har savnet dem masse.

Nå er det godt natt herfra. I morgen er det ny jobb og hele sullamitten !1 kommentar:

Anonym sa...

Du var fantastisk flott i kjolen Elise, Julie kommenterte den stilige boleroen din! Rett og slett flott:) Håper dere koste dere og klarte å nyte litt barnefri når dere var her. Selv føler jeg meg nesten naken når barna ikke er med, men oj så godt det likevel er med litt annet fokus en gang i blant... Iallfall takk for at dere kom og all hjelpen vi fikk:) Et eventyr da tre biler fulle av heliumsballonger kjørte opp, uforglemmelig!!! Stor klem

by mlekoshi