Jeg ER så sliten at det er slitsomt. Jeg er sliten i både hodet og kropp og jeg skal nå klokken 21 gå en rask tur i badekarret, ta en sterk anithistamin før jeg legger meg kjempetidlig. Jeg går i koma halve dagen og kommer meg nesten ikke opp om morgenen. Så i dag skal jeg prøve å legge meg litt tidligere for å se om det hjelper. Nå har jeg hatt tre dager med koma og treningstørke. Morgendagen må bare bli bedre.... Og ja: Jeg lover å blogge i morgen !

*leker meg med mac´en*


2 kommentarer:

Oliversmamma sa...

Hei:)

The mortal instrument kommer på film dette året, viste du det?blir spennende å se hvordan den blir. Jeg er ferdig med bok nr to, denne på engelsk. Syns det var litt vanskeligere å lese, men enig i at den virket mindre fjortis da:)

Går det bra i ny jobb? Håper helgen blir rolig for dere så du får hentet deg inn:)

Elise sa...

Nei, det ante jeg ikke ! Så spennende da !
Det går fint i nyjobben, men jeg er rimelig sliten hele tiden - mye nytt å sette seg inn i og så er det en litt mer omfattende måte å jobbe på. Mentalt utslitt ! :) Takk !

by mlekoshi