Ny søndag allerede ! Den rolige dagen, den avslappa dagen, den litt rastløse dagen, filmdagen og dagen da det er greit å spise potetgull. I dag har vi prøvd å aktivisere ungen her i huset og samtidig slappe av. Alltid like spennende med den kombinasjonen. Vi har hatt noen tunge dager den siste uken av litt spesielle årsaker, så det har vært en litt amper Frank, litt amper Hilde, litt amper Elise og en veldig amper August som ikke fikk sove dagsluren sin. Men det dro seg til iløpet av dagen.


Ungene storkoset seg med plastelina-lek på formiddagen.August fikk en del bokser i julegave, og Hilde syns fremdeles det er stor stas å få leke med plastelina. Det gjør vell egentlig de voksne og....


Etterhvert dro vi en tur på Polaria for å hilse på selene og se på alle fiskene de har der. Selv om August car litt små-utålmodig på sele-matingen så syns han også det var morsomt å hilse på alle fiskene.- erremittkrepsen- 

- kongekrabben -


-Torsken som kommer opp for å hilse på -

- Sjøstjerna -

- Hilde som hilser på selen -

- den lekre steinbiten -

Da vi kom hjem prøvde vi i det lengste å få minstemannen til å sove litt uten hell, og Hilde dro på besøk til tante Kirsti hvor de dro på basketkamp og spiste på peppes - hun var selvsagt storfornøyd ! Vi andre spiste en deilig middag av svinefilet, ovnsbakte grønnsaker, stekt mais og saltkokte poteter som var oppkuttet og stekt i ovn -naaammmm !
Vi har en hektisk uke i vente med en dag med fotballtrening, en dag med treningskamp, en dag med svømming og en en hel helg med fotballturnering. Det blir nok kjempeslitsomt, men spennende ! Skal bare (skal bare !) se ferdig den siste Harry Potter filmen før jeg knør meg i seng. God natt !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi