Jobb, jobb og mer jobb ! Men i kveld har vi hatt middagsbesøk og jeg holder på å bakelerer litt. 


Jeg skal prøve å få ordnet cookie`ene i morgen. Jeg skal pynte dem fine til valentines day som er om 14 dager. Skal selvfølgelig dele både fremgangsmåte og oppskrift, slik jeg alltid gjør, når jeg er ferdig med det hele. 


Slitne unger (og mamma) endelig hjemme fra jobb, skole og barnehagen. Grunnen til at jeg viser dere bildet, sett bort fra de nydelige ungene, er at her kan dere se hvordan August av og til sjeler på det ene øyet når han skal fokusere på avstand. Det har ikke blitt bedre etter snart 2 måneder med lappbehandling, så da regner vi egentlig med at det er synet som er svekket på det ene øyet. Tror ikke vi skal vente i 6 måneder før vi kommer oss på neste øyelegetime. Ingen kommentarer:

by mlekoshi