I morgen er det fredag, og det har vært/ER en uke med masse sykdom. Det startet forrige søndag med August som spydde og etter det slet han med diare og greide ikke å ta til seg næringe i flere dager. I morgen skal han i barnehagen (ved mindre noe skjer...). NÅ er imidlertid både Frank og Hilde syk, og formen min er heller ikke helt på topp. For en herlig uke !


På tirsdagen fikk jeg telefon fra skolen om Hilde som hadde blitt dårlig. Siden Frank var på jobb "omgjorde" jeg pulken til sportsvogn og hastet til skolen der Hilde var dårlig. Ungenes samlede vekt var under den totale vektbegrensningen på vognen vår så da slapp Hilde å gå hele veien hjem. De hadde det riktig så koselig der inne !


Etterhvert ble August trøtt, og jeg fikk lagt ned ryggen å vognen slik at han fikk tatt en dupp - genialt ! som dere skjønner tester vi ut alle mulighetene på den nye vognen vår fra nordiccab. Skal komme med en bekrivelse når vi har brukt den i en liten periode. Vi gleder oss til påsken !

I går fikk jeg nok av å sitte inne hvor jeg bare kunne se på det nydelige været utenfor. Jeg og Siri (og Hilde som den glade tilskuer) dro bak i bakken bak her for å få litt frisk luft - se meg lufte søringen Siri:Glade søringen Siri nyten den nord-norske naturen !Ingen kommentarer:

by mlekoshi