Maaaah !

søndag 11. mars 2012

Yet another weekend over - darn ! Jaja, jeg har velferdspermisjon far jobb på mandag og tirsdag da August skal på tilvenning i sin nye barnehage. Det har vært en rar helg. Vi valgt jo selv å flytte over til ny barnehage av forskjellige årsaker, blant annet at han skulle få gå på skole med de ha går i barnehage med. Men den klumpen i magen når vi forlot barnehagen på fredagen... da August ikke ville slippe favoritt-ped.lederen sin. DA sto mamma`en med tårer i øyenen og så dem. Når jeg leste dere hilsen til August på tavlen i barnehagem. Og det kom et par ekstra tårer i bilen når jeg så gjennom den store bildemappen de hadde av laget av han for året 2010, 2011 og 2012. Blir rent snufsen her jeg sitter. Vi vet jo at det er det beste for han. Men det er nå engang slik at vi vet hva vi har, men ikke hva vi får. Men trist, DET var det. Håper vi kan dra på besøk til dem igjen ganske snart, det tror jeg August hadde likt. Vell, nok om det. Har ikke tenkt å sitte her å snufse sånn rett før leggetid.

Helgen har vært litt trøblete sånn ellers. August skal på synskontoll i morgen, og da får vi vite om han skal ha briller. Vi vet allerede at han er langsynt og at vi må lappebehandle han i flere år på grunn av sjeling på det ene øyet. Så i forberedelse av synstesten så må vi dryppe øynene med øyedråper som utvidet pupillene i tre døgn. Det er ikke så morsomt for lillegutt. Han er ekstra lysømfintlig, og må bruker solbriller når det er mye lys, både inne og ute. Han ser jo nesten skummel ut der han virrer rundt med helt sorte øyne. Vi gleder oss iallefall til å bli ferdig med den testen i morgen, uavhengig av restulatet.

Frank har jobbet i helga, og jeg har brukt dagen på å farge stoffer til nye gardiner, vasket klær, pakket opp og pakket ned, 2 timer på navnemerking av ungene klær, måking av snø og alt annet. Nå kjenner jeg at det er greit å legge seg. Men først en liten interiør-oppdatering. Jeg jobber enda med å bli ferdig med August sitt barnerom, og nå har vi fått fingere ut å kjøpt liftgardin-system slik at jeg kan sy gardiner til han.


Jeg har kjøpt inn liftgardinsystem, og skal bruke møbelstoff som jeg farger akkurat slik som jeg gjorde på Hilde sitt rom. Det fungerte veldig greit, siden det er klin umulig å finne en fin farge på to identiske liftgardiner når det ene vinduet er mer rare mål. Men denne gnagen brukte jeg en annen farge som jeg ikke har brukt før, Eh... lilla ?! 


Blåfargen ble veldig fin den, men merkelig nok ble det litt skjoldete så jeg må prøve å farge det på nytt igjen. Hvis ikke må jeg bare finne det gamle fargemerket på nytt. Rommet blir iallefall veldig fint ! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi