Langfredag + litt påskeaften

lørdag 7. april 2012Min lille professor ! Vi koset oss litt inne og litt ute i dag. Skulle egentlig gå til gapahuken igjen, men det snødde så innmari masse at det orket vi ikke. 


August fikk prøve skiene for første gang, med råsa sko etter storesøstra. Han syns det gikk litt treigt, men var stortsett fornøyd.
Med engang han begynte å bli lei, etter ca. 10 minutter, så avsluttet vi. Er nok bra å bare la han ha positive erfaringer med si først skitur tenker vi.


Vi laget snøhule...


Og på kvelden fikk vi middagsbesøk hvor Frank og Siri kokkelerte frem seks ulike pizzaer med italiensk bunn. 


Det ble da spillekveld som varte til langt på natt. Jeg må bare pressisere at jeg gikk av med seieren i "Kortskalle" og "Tegn og gjett"...


Spillekvelden resulterte i en litt redusert morgen, men Frank disket opp med bakte rundstykker igjen. Flinkisen ! 


Og siden spillekvelden varte utover natten, og vi trenger noen småting på butikken, så har vi akkurat nå sendt Frank på ski til butikken for å handle. Nå skal vi ordne oss klar til å dra ut i skogen til gapahuken og tilbringe dagen der før vi skal en liten tur i bursdag i kveld. 


Jeg har skrevet et innlegg om de gode klærne fra Isbjørn og Sweden for foreldremanualen som ligger ute nå - det kommer kanskje et til innlegg om familieøkonomi om en liten stund. 


3 kommentarer:

As sa...

Koooselig:) på ski til butikken? Hihi:) kos dere masse:)

Gråbekka`s Blogger sa...

Koselig dere har det:) Kos dere videre:)

Elise sa...

Takk takk :) ja, ski på butikken anbefales bare i oppkjørte løyper :P kos dere !

by mlekoshi