Vårfølelsen

søndag 22. april 2012

I dag har vi observerte hestehov i grøften og solen har varmet oss. Dagen har vært brukt til å ta igjen på forsømt og absolutt nødvendig dill-dall hjemme. Vasking av X antall maskiner med klær, rydding av uteboden, hente frem og sku sammen utemøblene, vaskin av veranda, vasking av hus, merking av klær, ordne klar vårklær, pakke bort det meste av interklær, rydding av rom, sying av gardiner mm. 


Jeg får skikkelig vårfølelse når jeg endelig kan henge klær ut til tørk igjen. Men det er ikke bare for at der så vårlig og koselig at jeg hadde X antall maskiner til tørk på alle tre tørkestativene i dag. Jeg skulle ha en virkelig vaske-klær helg, og hva skjer da ? Jo min elskede Miele (aka. svindyre) tørketrommel vil ikke fungere. Så da må vi ringe til Elkjøp i morgen da. Det hjalp meg ikke i dag. Fikk også vasket ullklær, noe skal pakkes bort til høsten igjen. Deilig !


Bilen ble vasket, noe den VIRKELIG trengte. Hele familien var grå og svart før vi kom oss inn i bilen.. hver dag. 


Ungenes vårklær er kjøpt inn - her er guttens freshe blå vårgarderobe. 


Og go`jenta sin freshe lime-røde vårgarderobe. 


Deilige sterke vårfarger på vårens isbjørn of sweden-klær. Skrev om dem for en liten tid siden her og for foreldremanualen. Skal skrive mer om de etterhvert. JEG vil ha den turkise i min størrelse...


Vi måtte selvsagt merke de nye klærne som har kommet i hus siden forrige gang vi merket klær for noen måneder siden. Det er like morsomt hver gang. Seriøst ! Jeg liker det... 


Vi hadde også litt obligatorisk vafler på verandaen og nøyt vårsola.
August var helt i hundre når han fikk hjelpe pappa med å skru sammen utemøblene. Pappa var plutselig verdens kuleste Handy Manny.


Og slik går det med August og sovingen nå som vi har fjernet forsiden på springelsengen. På tredje dagen løp han ut fra badet etter tannpussen, hoppet opp i senga og la seg ned. 10 minutter senere fant jeg han slik:Ingen kommentarer:

by mlekoshi