ENDELIG har vi litt sommer...

søndag 3. juni 2012

ENDELIG har vi fått litt sommer her også. La oss håpe det ikke går så fort over.... Vi fikk iallefall grillet og koset oss i det varme været. Frank har vært på ekstrajobben i helgen, og uten å gå inn i bransje osv. så var han rammet av en annen streik... såv i har vært dobbelt rammet. Og det ser ikke ut som det går mot en snarlig løsning for streiken blandt lærerne. Jeg kommer til å bli småtullete hvis ikke de blir enighet snart. Vell, frøkenen skal på besøk i SFO i morgen så lenge som det er åpent, for jeg MÅ få gjort noe på jobb.


Hilde har vært kjempeflink med August i dag. Hun har passet på han og gått tur med han med mer. Det er virkelig deilig å se at de endelig kan være litt enige og leke sammen. Her har dem på seg turbuksene og de tynne fleecejakkene fra isbjørn of sweden.



Nå skal jeg bare legge meg. Ny uke i vente. La oss håpe at streiken ordner seg, og at været holder seg iallefall for en liten periode ! Hvis dere har barn i alderen 0-10 år ber jeg dere ta en titt på denne informasjonsvideoen fra Statens vegvesen:




Ingen kommentarer:

by mlekoshi