Første etappe i ferien

lørdag 30. juni 2012

DA har vi endelig FERIE ! Fantastisk ! Vi starter i dag på første etappe på kjøreturen. Totalt kaos i heimen etter mange timer med pakking. Stakkars Siri som skal være hjemme hos oss, vi fikk ikke ryddet så masse. Men hun sveiver vell med kosten og så er alt skinnende rent på 5 minutter, kremt kremt. Nuvæll. Vi har nå kommet oss til Harstad etter fire timer med kjøring. Deilig å skulle være her i to dager før vi kjører den lange turen til Byske. Og vi fikk utrolig nok med oss nesten alt som planlagt. Tenkte at jeg skulle vise dere at det faktisk er mulig å få plass til alt dette utstyret i bilen.


Slik har vi altså pakket. Og her er altså utstyret vi har med på turen:

1. Teltet - vermont XLP
2. Break away cruise 45 Jet black fra Outwell x 2. Klær
3. Break away cruise 80 Jet black fra Outwell x 2. Klær
4. kjøkkenbag fra Outwell
5. Teppe som hører til teltet x 2
6. Sudbery kitchen table med oppbevaring fra Outwell
8. Pluggene til teltet
9. Lamper fra Outwell - Metrope electric tent light og Soley solar rechargeable light
10. Primus vidar grill
11. Hånduker.

Bak dette som ligger "fremst" i bagasjerommet ligger en kjøleboks som er tilkoblet strøm, luftmaddressene til ungene og vår dobbelmadrass, gassflasker og enkelte andre småting.

Vi har også en takboks, som er tvingen nødvendig når du skal ha med deg så mye som vi har. I takboksen har vi puter til alle, diverse tepper (anbefaler å ha et tynt teppe over luftmadrassen for å unngå at den kalde luften gjør deg kald), varmevifte, 4 x woodland stoler, Comfort chair, barnevogn, Chef cooker, og en rekke andre ting. Jeg tenkte at jeg skulle lage en pakkeliste etterhvert. Kan være greit å ha selv til nesten gang også.


Ble overrasket på hvor mye disse nye baggene våre rommet. Vi vokse har en cruise jet 80 hver, og barn har en cruise het 45 hver. Hver av beggene har hver sin liten bag som man kan f.eks. kan ha sko i, og har en pose til skittentøy. Baggen har en underdel og en større del hvor du knappe opp en hylle. Disse baggene er smale og avlange, og derfor laget for å passe optimalt inni en bil. De kan henges opp inne i teltet i klesskapet, og vil gjøre det litt mer ryddig. 


elsker smarte løsninger ! 

Gleder meg til å vise dere bilder fra teltet og "oppsettet" vårt når vi kommer frem. Når en er luksus-camper kan man umulig unngå å bli utstyrsfreak, frekventere på utenlandske forum og plukke opp små tips og planlegge i det uendelige. OG ikke minst: Dele disse små lure løsningene. Kanskje noen av dere blir inspirerte, kanskje noen blir lei av all informasjon - men de neste to ukene blir det ferie, ferie, camping, ferie og litt mer ferie. Buckle up !

5 kommentarer:

Elise ;) sa...

Fin blogg du har,også så morsomt at vi har samme navn :)

Elise sa...

Takk for koselig kommentar - ja, jeg liker navnet jeg :)

Hanna sa...

Hehe, har kjørt nordover med to hunder og ett barn + et i magen, og siden vi måtte ha hundebur ble det meste pakket på taket. Lurer på hvordan det skal gå neste gang vi reiser med to barn... Dere har virkelig utnyttet plassen godt i alle fall :D God tur!

Anonym sa...

lurer veldig på hvor du handler alt dette fra. fint hvis du kan legge ut linker til der du handler utstyret fra. Vi skal til Pite Havsbad på søndag å prøve ut vårt outwell telt.

Camilla

Gråbekka`s Blogger sa...

Jøss er imponert hva dere greide å få med dere:) Flott pakket, stilige bagger:) Kos dokk videre med ferie!:)

by mlekoshi