Hopp og tjoheiiiii !

torsdag 14. juni 2012

I dag har ungene fått noe stort. Noe som Hilde har ønsket seg i 5 (!) år nå, og som blir årets sommergave. Det blir nok ikke noe store sommergaver på ferie etter dette. Men nå har vi en 3,66 meter bred trampoline på baksiden av huset vårt !


Og samtalen på butikken var som følger:

Meg: Men si meg, tar det lang tid å montere dette ?
Mannen: Neida, 30 minutter til en time. Ganske kjapt altså !
Meg: Så bra da !

... Lærdom: Det tar IKKE 30 minutter til en time og montere en trampoline. Vi brukte ca. 3 timer, og vi var to. Og til dere som har montert trampoline før: Den irriterte følelsen du har når du står og drar i stramme fjærer for å få dem på plas... I say no more !


Tror ungene kommer til å bli helt i ekstase når de står opp i morgen ! Frank har bare såvidt test-hoppet den litt, og var full av lovord.


Og det blåser en del på baksiden, så vi har kjøpt forankrings-sett til trampolinen. Skal ikke ha noen ødelagte biler eller andre ting rundtom her på grunn av en flyvende trampoline (det har skjedd lengre bort i gaten...). Nå gleder vi oss bare til å se reaksjonene til ungene i morgen. Det er vell noe av det bedre i livet - å glede ungene !

Og når jeg først er inne på å glede ungene så var jeg og Hilde på vår årlige feriehandel på mandagen. Vi har gjort det hver sommer de siste fire årene. Når feriepengene kommer på konto drar vi på sommersalg på blant annet H&M hvor hele dagen er viet til snuppa. Da får hun gå banans på H&M og handler sommerklær til den kommende ferien. Og det er jo helt greit når en skjorte koster 30 kroner osv. Så hun handlet bukser, kjoler, badetøy, singletter og t-skjorter med mer. 


Etter at vi handlet så spiste vi ute før vi dro hjem. Hun var SÅ fornøyd med dagen, så da var den en suksess. 


Og i dag plukket jeg opp noen sommerklær til August og sandaler til ungene slik at ungene er klare for  (forhåpentligvis) mange varme dager i Sverige. La oss krysse fingrene !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi