Skal det være en kopp latte macchiatto ?

søndag 24. juni 2012


Vi har fått mulighet til å testen den nye Tassimo T55 fra Bosch. Vi har ikke hatt noen som helst slags maskin her hjemme, og kaffen har bestandig vært laget i presskanne. Så dette har vært litt revolusjonerende for oss. Vi har foreløpig bare prøvd macchiatto og vanlig kaffe. Men vi har mye på ønskelisten nå - blant annet varm sjokolade. Det blir så bra !


Litt fakta om Tassimo T55 Maskinen er minimalistisk, stilfull, slank og skinnende. Den kommer i fargene opal sort og lucent rød. Med BRITA MAXTRA vannfilter for økt kvalitet på hver drikk, samt en pluss/minus-knapp for forhåndsjustering av drikkestyrken, blir hver kopp helt perfekt!


Med Tassimo T55 kan du kose deg med ulike kaffe-typer, deilige te- typer og flere forskjellige typer med varm sjokolade. Vi var iallefall veldig fornøyd med de to smakene vi har prøvd. 


Nå har du mulighet til å vinne en Tassimo T55 gjennom foreldremanualen - du har altså 1 dag på deg hvis du vil delta i konkurransen. Og det er rimelig enkelt å delta: Skriv i kommentarfeltet og tips dine venner. Lykke til !Innlegg i sammarbeid med Tassimo

4 kommentarer:

by mlekoshi