Sykdom smykdommmm, how to survive

fredag 25. januar 2013

Ja, da jeg er vært av-og-på-syk i de siste to ukene. De siste tre dagene har jeg slitt med feber, forkjølelse og alt som følger med. Jeg har enda et helt svømmebasseng i mellomørene som gjør at jeg ha måttet sove delvis sittende og allergien har samtidig kommet som et høyhastighetstog. Så jeg har vært full av ibux, nesespray av ulike varianter, kordisonkremmer, antihistaminer og jeg har spredt rundt meg med så mye tørkepapir med balsam at det ser ut som det er snødd her inne. Jeg har badet flere ganger på tre dager enn hva jeg vanligvis gjør på en uke, måtte behandle hodebunnen med kremer og forbannet min irriterende røde og hovne nese i det uendelige. Og mest av alt: Vært full av selvmedlidenhet. I morgen skal jeg prøve meg på jobb igjen siden det bare er en jobbdag før helg. Men etter å ha prøvd meg på obligatorisk åpen kveld på skolen til Hilde nå i kveld, så er jeg veldig glad for at det bare er en jobbdag før helgen. Det er sliktsom å komme tilbake når man har vært syk. Masse inntrykk, bomullhode og svette-tokter. Anyways.. Det er nok flere av dere som ligger syke rundtom, så jeg deler derfor gladlig min lille oppskrift på hvordan sykeleiet kan blir litt mer behagelig.1. Koseklær - og pysjbukse er det aller beste !
2. Revmedier - smertestillende, nesespray, c-vitaminer, halstabletter... Ikke akkurat en bombe. Men hvis du virkelig sliter med nesen så anbefaler jeg å teste ut et nesehorn som du får kjøpt på apoteket. Men følg anbefalingene, og overse at det hele er litt ekkelt.
3. Comfort food ! Whatever you want ! Men hvis du er helt ødelagt så anbefaler jeg farmor sin havregrynsuppe som består av havregryn, litt sukker, rosiner og vann. Du kan også tilsette annen tørket frukt hvis du vil ha mer smak. Jum-Jum ! Jepp, og bøtter med god te som hjelper for sår hals.
4. Guilty pleasures - Nå skal du ligge i sengen eller på sofaen i time etter time og da kan du nyte noen skikkelig grunne- og jentete TV-serier på nett, DVD eller kjøpt på nett. Jeg har nå sett hele den siste sesongen av Gossip Girl, oppdatert meg på The big bang theory og begynt å se på serien The Vampire Diaries her.
5. Papir med BALSAM. Stakkars nesen må på slippe unnav papir som etterhvert kjennes ut som sandpapir.
6. En kald Colaboks....

Eller så kan jeg anbefaler varme bad og soving på dagtid... Enjoy your sickness !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi