Påskeaktivitet - Hamaperler

mandag 25. mars 2013


Da har vi gjort klar til en av påskens mange aktiviteter: Hama-perler. Vi dro til toys`r`us og hamstret hamaperler i alle varianter. Blant alle perlene kjøpte vi to store sett med brett og perler. OG alt i troen på at perlene skulle være oppdelt i egne poser for hver farge. Det kan jeg altså informere om at de ikke var. De to settene med perler utgjorde hele 8000 hamaperler som alle var blandet sammen. På lørdag brukte jeg, Siri og Frank derfor en god stund på å sortere alle de 8000 perlene.


Men nå har vi altså to kofferter med hamaperler som ungene kan kose seg med i påsken. Mitt råd til dere som vil gjøre det samme er å styre unnav perle-settene og heller kjøpe posene med perler og så brett separat. Du sparer lite på å kjøpe ferdig-sett, og for å ikke snakke om så mye tid du sparer...


Ellers så har jeg en hel jobbdag igjen før vi tar påskeferie. DET blir ekstra deilig i år, og vi har allerde begynt å forberede oss i hagen i tilfelle været blir så dårlig at det ikke er vits å dra ut i skogen. Flere som begynner å bli klare ?


Ingen kommentarer:

by mlekoshi