Ferietanker

fredag 24. mai 2013

Helt plutselig, uvant og ute av det regntunge kom sommeren til Tromsø. Og det er jo så fantastisk fint her nord når været er slik det har vært den siste uken. Og DA kommer en på at det ikke er lenge til vi skal på ferie, nærmere bestemt fem uker til første delen av ferien vår. Da skal vi på roadtrip fra Tromsø til Harstad. Så skal vi videre til Oslo og Kristiansand hvor vi skal være i noen dager i dyreparken med omeng før vi kjører tilbake til Oslo og tusenfryd. Etter dette skal vi kjøre til Stockholm hvor vi skal være i noen dager før vi kjører nord i Sverige, til Bodø og så hjem. På turen skal vi veksle på å bo på hotell og bo i telt slik vi gjør hvert år. Det blir spennende, og ikke minst: En opplevelsesreise for ungene ! OG når ungene er fornøyde så er vi alle sammen fornøyde.

I år skal vi mini-luksuscampe. Vi skal ha et litt mindre telt siden vi ikke skal bo så mange dager på en plass, men vi vil likevell har luksusen i miniutgave. Hvis dere ikke har lest det jeg har skrevet om luksuscamping her inne, kan du se på dettedettedettedette og dette innlegget. Ellers så har jeg skrevet et innlegg om luksuscamping for foreldremanualen her.


I august skal vi på en-ukes tur til Tyrkia der vi var på akkurat samme tidspunkt i fjor. Femstjernes all-inclusive direkte fra Tromsø. Luv it !
I år, som alle andre år, har jeg tenkte å oppdatere nettsiden underveis, så plukker dere kanskje opp noen barnevennlige ferietips underveis !2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei der! Hvike soveposer er det dere har i det midterste rommet? En av Outwell sine? Er de varme nok?

Elise sa...

Hei!
Ja, det er outwell sin sovepose- cmaper lux. Vi syns den var varm nok til sommeren i Sverige ja :)

by mlekoshi