Ny manis-h seng.

søndag 12. mai 2013

På fredagen hentet vi en stor pakke hos tollpost-lageret her i Tromsø. En pakke som August har ventet på i mange uker - den nye supersmarte sengen fra manis-h som vi har kjøpt fra sengemakeriet. Så det har brukte vi fredagskvelden på. Jeg skal vise dere flere bilder når rommet er helt ferdig, men tok litt bilder når vi skrudde den sammen.


Sengen er en combiseng, og genial siden han kommer til å ha den lenge. Hilde sin seng, som også er halvhøy som du kan se her, må byttes ut om ikke altfor lenge. Men August har nok denne sengen i mange år.
Slik ser sengen ut når den er helt enkel slik som her.


Og her er sengen som barnseng brisk, som du kan se her.


Og endelig; Tada ! Her har vi vi puttet på føttene, sengehesten og stigen. Vips: En Combiseng slik som herGjett om lillegutt var fornøyd ! Utrolig bra. Og vi hadde en avtale før vi kjøpte sengen at han skulle begynne å sove i sengen sin om natten, og ikke komme inn til oss hver eneste natt. Og det gjorde han første natten.. men han hentet pappaen for sove der sammen med han... og etterhvert kom også storesøstra for å sove sammen hun og. Gjett hvem som fikk sjefs-sengen alene ? Yes.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi