Snart.

tirsdag 25. juni 2013

Beklager at jeg ikke har vært "tilstede" den siste uken. Det er bare dager igjen til ferien (Joohuuuu!!) starter, og jeg har den siste uken jobbet masse-masse overtid på jobb. Da blir det nok ekstra greit med ferie, men det betyr at jeg ikke er så mye tilgjengelig for familien og heller ikke får skrevet her inne. Men på lørdag kjører vi, og da blir det flere oppdateringer.


Vi hadde ikke det mest fantasiske været på Sankthans i år, men vi dro likevell til "vår"faste fjære hvor vi koset oss i flere timer. 


Dagen før kjøpte jeg denne helt greie gapahuken som vi satt under i regnet. Den kostet bare 199,- kroner på XXL, så jeg anbefaler den helt klart til andre som planlegger å dra på tur i regn eller litt vind. Og hvis du sitter der trygt, varmt og godt kan du sitte ganske lenge mens ungene koser seg i fjæra eller i skogen. Kos-kos ! Jeg var speider da jeg var liten, og lærte derfor tidlig hvor viktig et bål eller varmekilde er. Så selv hvis vi har med oss gassgrill eller engangsgrill har jeg alltid med meg en pose med ved og noen tennbriketter. Og heldigvis gjort jeg det også denne gangen, for det duskregnet og engangsgrillen sa bare "phifffff" og ville ikke lage maten vår. Så da ble det spikking av pølsepinner og fyr på bålet. Pølser til middag ! 


I dag kjøpte jeg forresten tre bøker fra Sylvia Day, etter anbefaling av flere på jobb. Jeg trenger kanskje litt ekstra ferie-leselektyre (i tillegg til de to første Jo Nesbø-bøkerne jeg kjøpt for et par uker siden), og når de var på halv pris så kjøpte jeg liksågreit alle tre med en gang. Til dem som ikke har hørt om Crossfire novels, så er det litt ala Fifty Shades.. og det regner jeg med at alle har hørt om *humre*.


Ellers så bestemte jeg meg for å gi barna litt "kulturelt påfyll" da feriepengene kom inn - og kjøpte billetter til tre forestillinger. Jeg GLEDER meg til å gi ungene disse opplevelsene. Jeg og August skal se "Den lille muldvarpen", og jeg og Hilde skal på "Doktor Proktors Prompepulver" med riksteateret og det som etterhvert har blitt en jule-Tromsø-tradisjon: Et juleeventyr av Charles Dickens som vi skal se den første helgen i advent. Det gledes ! 


Ellers så fikk jeg et lite spart i rumpen etter joggeturen med Hilde, og nå har jeg fått mild astmamedisin som jeg skal prøve når jeg trener. Fikk det for en uke siden, men har jobbet så mye at jeg ikke har hatt tid til å teste den. Men dere... Skal ta 10-15 minutter før trening... opptil FIRE ganger om dagen. Den dagen jeg trener kardio fire ganger. Ja da er det noe galt. God natt !

by mlekoshi