To uker igjen

fredag 14. juni 2013

Yesss.. det er bare to uker igjen til ferien, og jeg gleder meg masse til å blir rik på opplevelser sammen med familien. Og siden jeg er en liten skrive-lister-og-kontroll-freak så har vi planlagt ferien rimelig nøye for å slippe å ta stilling til for masse, og for at vi skal ha en viss kontroll over alt som skal gjøres. Da er det lettere å slappe av tenker vi... JEG blir iallefall utrolig stresset om jeg vet at jeg har masse jeg skal gjøre/har lyst til å gjøre og da blir alt bare tull. Men vi har iallefall en stor plan for ferien: Opplev masse i et behagelig tempo. Det skal ikke være noe stress ! Jeg pakker i år med meg mac`en og har planlagt å dele opplevelsene og tipsene med dere lesere underveis. 


29. Juni - 7. Juli - Harstad

Vi kjører fra Tromsø til Harstad med bilen full av ferieutstyr og telt. I Harstad skal vi være i en uke. Mamma og pappa har ferie, så vi tenkte vi skulle finne på litt forskjellige. Hilde skal iallefall få besøke Trondenes historiske senter og Adolfkanonen. Jeg tenkte at vi skulle fortelle Hilde litt om historie og om den andre verdenskrigen slik at hun forstår mer av det vi skal se på. Ellers drar vi sikkert innom badelandet, og jeg tror kanskje jeg og Frank tar en tur på kinoen.  


7. juli - 11. juli - Kristiansand

På lørdag den 6. juli kjører Frank til Oslo alene, og på søndag 7. juli tar jeg og ungene fly ned for å møte Frank før vi kjører videre til Kristiansand samme dag. I Kristiansand skal vi bo på Clarion Hotel Ernst og vi skal være i Dyreparken i tre dager. På kvelden/natten den 10. juli skal vi på Sabeltannforestilling


11. -13. juli - Oslo

Vi skal bo i sentrum, og vi skal slappe av og handle litt. Og så skal vi bruke en hel dag på Tusenfryd den 12. juli. 


13. - 16. juli - Stockholm 

Vi kjører til Stockholm den 13. juli og der skal vi kose oss masse i tre dager. Vi har kjøpt boken Karsten og Petra spiser glass ! - På eventyr i Stockholm slik at ungene skal få litt forhold til de ulike attraksjonene for barn i Stockholm. Boken virker veldig bra. 


Her er det så masse vi har lyst til å gjøre, at vi får bare fortelle dere underveis når vi er der. 


16. - 19. juli - Byske / Skellefteå

Vi kjører så videre til Byske og Skellefteå hvor vi skal bo i telt i tre dager. Det blir kult ! Når vi er det så slapper vi bare av, kjører litt rundt i området og koser oss.


19. eller 20. juli - Bodø 

Vi kjører den 19. eller 20. juli til Bodø hvor vi skal kose oss i en uke før vi må dra til Tromsø igjen. I Bodø skal vi bare slappe av og kose oss, og jeg tror vi skal på hytten en tur !


27. juli - Tromsø

Hilde blir igjen i Bodø når vi drar til Tromsø siden hun har sluttet på SFO. Så er det en dag hjemme før vi starter på jobb igjen.. Men vi skal vare være på jobb i fire uker før vi drar til Tyrkia


Ja, det var feireplanen vår. August ble syk i går, og har hatt en del feber. Så i dag har jeg måttet være hjemme med han, og han har vekslet mellom å være litt pjusk og veldig energisk. Etterhvert gikk (..trillet..) vi en tur til butikken og spiste softis siden halsen hans er vond. Håper det blir bedre iløpet av helgen. I alle tilfeller så håper jeg at alle er friske til vi skal på ferie. I morgen skal jeg og Hilde ha vår årlige jente-shoppe-til-ferie-dag. DET gleder vi oss til !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi