Byske Camping og Bodø

mandag 22. juli 2013

På tirsagen kom vi frem til Byske Camping, og der var vi frem til lørdagen. Det er som alltid dårlig nettforbindelser der, så jeg har ikke kunnet oppdatere nettsiden før nå når vi har kommet oss til Bodø. Hit kom vi altså på lørdagen, og vi skal være her til neste lørdag før tre av oss kjører hjem til Tromsø. 

Tenker at jeg skal dele litt bilder fra Byske Camping nå som vi har nettverk igjen.


Lekestranden med deilig sand, hoppepute og sjørøverskip. 
Skip i sikte ? Pizza på stranden før (massssse) is og minigolf. 


Hoppeland inne på badelandet - fri for foreldrene som var litt slitne etter en aktiv ferie. 

Årets telt - siden vi bare skulle telte i fire netter og kjøre veldig langt så hadde vi ikke behov eller plass til det store teltet vår. Men det skal jeg skrive mer om senere. Telting er supert - bortsett fra siste natten da vi hadde fått hull i vår dobble luftmadrass. DA sov vi ikke godt nei..


Siste dagen i Byske fikk Hilde besøk av sin bestevenninne - og det var gjennsynsglede gitt ! August er også god venn med lillebroren som er like gammel, så det var stor stas. 
Filmtid og timeout !


I går gikk vi tur langs havet her i Bodø - og det var friskt ! Men ser på værmeldingen (som man følger ganske mye med på når man har ferie) at vi fra i morgen av får fint vær her og. Vi har trossalt vært veldig heldig med været denne ferien. 


I morgen skal vi kjøre til hytten på Arnøya utenfor Bodø, og der skal vi kose oss i noen dager før vi drar tilbake. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi