Vinter.

torsdag 28. november 2013


Jeg beklager mitt fravær igjen. Det sies at livet ikke er for amatører. I en ideell verden bør vi stå opp og smile til den nye dagen som ligger foran oss. Men den verden vi lever i er dessverre ikke alltid like enkel å våkne til. Men det kan vi skrives om en annen gang. Akkurat nå er det mye "jul", så jeg prøver å komme i julestemning. Dette er tross alt min favorittårstid. Og som flere sikkert har fått med seg så har vi hatt storm på storm på storm her oppe. Vi har til og med hatt en storm som heter Hilde her, noe som er ganske passende... OG himla masse snø ! Denne uken falt det en halvmeter på bare et par dager. Ganske vilt og ikke helt typisk her oppe - vi bruker normalt å få det meste av snøen etter jul. Men vi klager ikke. Det vi derimot har gjort er å utstyre oss riktig !


Mine, August og Hilde sine nye vintersko. I år går vi for Ecco, og etter å ha brukt dem i en måned så digger vi dem ! 


Siberie Littil mor i huset. Jeg elsker blått og de er veldig varme.


Hilde har fått seg gode biom hike vintersko etter anbefaling fra en venninne. 


Og August har fått seg snow rush som er tidligere testvinner. 


Og dagens tips - vi kjøper alltid ekstra isolertete ullsåler til skoene, og impregnerer dem jevnlig og alltid før første gangs bruk. Du får kjøpt impregnering på alle skobutikker og de fleste sportsbutikker. Jeg har kjøpt på XXL. I tillegg til skoene så vasker vi både vår- og vinterklærne med tech wash før vi impregnerer dem med wash-in. Klærne blir like bra, og vannavstøtende, hver gang ! Det hjelper ikke å svi av masse penger på ytterklær og sko hvis de ikke behandles riktig. 


Jeg jobber enda med juleteppe nr. 1 - jeg kaller de terapiteppe siden jeg sitter å surrer med dem av og på. Jeg må få dette ferdig innen et par uker - jihhhh ! Jeg har en del igjen på August sitt og enda mer igjen på Hilde sitt. Men det blir forhåpenligvis fint, og noe de kommer til å ha i masse år fremover. Nå skal jeg rett og slett prøve å få gjort noe konstruktivt. Jeg har ikke helt "kontroll" over juleforberedelsene, men heldigvis har jeg en helt fantastisk samboer som også er en juleelsker og som ordner og styrer for å få alt klart til jul. Og takk til mamma som hvert år kjøper halvpartene av adventspakkene til ungene, for i år trengte jeg bare å kjøpe 10 til hver av dem - og nå er vi ferdig med det også. Håper dere andre også er klare til første helgen i advent og samtidig prøver å slappe av i jule-rushet som vi straks er midt i. Ha en fin dag videre !Ingen kommentarer:

by mlekoshi