Planlegger litt nytt + project life

søndag 26. januar 2014

Helgen vår startet egentlig på lørsdagsmorgen klokken 06 av at August spydde ut hele senga vår. Siden Hilde hadde åpen dag på skolen på lørdagsmorgenen så vekslet jeg og Frank mellom å være hjemme her med syklingen og på skolen med Hilde i fire timer. Det var bare veldig synd i August. Jeg har ikke opplevd noen som spydde så ofte og masse i så mange timer. Til slutt var han helt utslitt. Midt på dagen fikk han et lite opphold før han spydde på kvelden igjen. Men etter at han fikk sove godt i natt er han i dag i helt fint form og full av energi. Og det er jo alltid like morsom å holde en gutt full av energi i karantene.. Joda ! Så i morgen blir det heller ikke barnehage på han. Men vi har vasket utrolig mengder hånduker, madrass, dyner, puter, mange sengesett, mye klær, oss (!), sofaen og gulvmatten. I kveld står endelig tørketromlen og vaskemaskin i ro igjen. Vi krysser fremdeles fingrene for at ingen av oss andre skal få det, og foreløpig er vi alle i fin form *bank-i-bordet*.

Ellers så har vi store planer i nær fremtid - vi skal mest sannsynlig skifte kjøkken ! Hjemmet er vell alltid et work in progress, og slik er det også her hos oss. Og det er en gledens dag. På høyde med gleden jeg følte da jeg (endelig) fikk bort det mørke livløse laminatgulvet som jeg misslikte sterkt og endelig fikk inn lys og varm parkett - kanskje til og med enda bedre !

Slik skal det kanskje se ut. Bildet er ikke helt 100 %. Det som ikke vises der er høyskapet i hjørnet ved siden av de to høyskapene med kjøleskap og to stekovner. Og vi skal ha integrert kjøleskap, noe som heller ikke vises på tegningen. Endelig skal vi få mer benkeplass ! 

For dere som ikke har sett kjøkkenet vår - slik så det ut for et par år siden (før vi skiftet gulvet):


Vi har nesten ingen benkeplass og en stor vask som tar store deler av benken. Kjøkkenet er i det hele tatt dårlig utnytting av plass i det store rommet, og det er overhode ikke vår smak. Det er ulik valnøttfarge på sokkelistene, sokkelsidene og kantene på dørene. Benkeplaten er av mørk laminat og flisene passer ikke til selve kjøkkenet. Det som har fått oss til å vente disse årene med missnøye er det faktisk er et HTH kjøkken som var nytt i 2005. Vi invisterer denne gang i både trivsel og verdigøkning i bolig.


Vi skal selge både kjøkken og hvitevarer, og så tror jeg at vi endelig skal få kastet ut de siste av disse stolene på bildet. De er ødelagte og trekket er allerede skiftet flere ganger. Jeg blir så glad av å tenke på et trivelig kjøkken som vi kan bruke og hvor vi alle kan trives. Og lampene som jeg kjøpte på opphørssalg for masse år siden skal også få et nytt hjem. Det gledes altså ! 

Ellers så har jeg fått surret litt med project life som jeg skrev om for noen dager siden. Jeg har startet med året 2013 og lager noen sider for hver måned. Jeg er straks ferdig med mars måned og påsken. Regner med å få hele året inn i et album.


Her er en side/layout fra albumet. Etter å ha laget noen sider/LO`er nå har jeg lært litt. Jeg bruker ikke så masse stæsj og føler ikke at jeg trenger så mye mer utstyr. Trenger sikkert litt mer pynt, men jeg bruker en del elementer som jeg printer ut. Jeg kjøper eller laster ned gratis elementer fra ulike nettsider og klipper dette ut før jeg limer eller stifter det fast. På denne siden har jeg brukt mest elementer som jeg har printet. Bakgrunnskortene og tre-elementene er kjøpt og resten er printet ut. Bildene printer jeg i størrelsen jeg ønsker for hver side. Jeg tenkte jeg skal lage et lite innlegg om dette etterhvert. Noen flere glimt fra noen av de andre layout`ene.
Ingen kommentarer:

by mlekoshi