Flisene til kjøkkenet har kommet i hus

tirsdag 11. februar 2014


I dag kom de nye flisene i hus - flere kvm med nyyyydelig hvite subway/metrofliser i høyglans. Vi bestilte størrelsen 20x10 cm med akkurat passe mye fassett. 


Det er litt vanskelig å "fange" et bra bilde av en flis alene - og spesielt nå på kvelden. Men jeg skal vise dere mye mer og bedre bilder når vi kommer i gang. Jeg har nå i flere år ønsket meg hvite subwayfliser - og nå skal jeg endelig få det. Det er så deilig etter syv år med et kjøkken vi ikke trives på.


Flisene er fra Modena og heter Equipe metro og nå ligger nesten 8 kvm inne på kontoret og venter på å bli satt opp. Gjett om jeg gleder meg til å knuse de beige greske flisene..... Deler litt subway-flise-inspo mer dere slik at dere kan forestille dere litt hvordan det hele blir.

fra denne nettsiden
by mlekoshi