Godt levert og pluss pluss !

torsdag 13. februar 2014

Dagene ruller bare avsted - og det er ganske så hektisk akkurat nå. Hilde har både ski- og fotballtreninger flere ganger i uken, skolearbeid og aktiviteter - og til helgen går hun sitt første ski-sonerenn. Jeg har kommet i gang med treningen igjen, August sliter med allergiene sine og Frank surrer selv med treninger, som lagleder for fotball-laget til Hilde og mye ski og skismørring i utallinge varianter (vet dere hvor mange ulike skismorninger og hvor mye teori som må læres for å finne akkurat riktig smorning ? Jeg har i det siste lært at det er en hel vitenskap..). 

Poenget er at dagene går himla fort, og etter jul har vi vært veldig sløve på middagsfronten. Når vi er flinke så ukes-, toukers- eller månedshandler vi med ganske stort hell. Vet ikke om dere husker mine innlegg om månedshandling blant annet her, og da det var en artikkel om oss og månedshandling i Kamille mor&barn:

Men nå er vi bare helt vanvittig fantasiløse, slitne og klar for litt "hjelp". Ungene blir bare mer og mer kresne, og vi er like lei hver gang vi legger ned innsats og tid i noe de ikke spiser. Vi leste om Godt levert i Nordlys for noen uker siden og bestemte oss for å teste det i et par uker - det er til og med 25 % på første levering. Vi tenkte med å starte å teste ut ekspressmeny i tre dager i et par uker - for å hente litt inspirasjon.


På mandag fikk vi levert to esker med mat - spennende ! 


Første dagen hadde vi "borte-hjemmelaget" fiskegrateng. Den var bare kjempegod ! Her spiste ungene det meste av maten.


I går hadde vi stekt kyllingbryst med cæsarsalat. Mmmm deilig ! Ungene er ikke så glad i salat, så de koset seg med kylling og hjemmelagde brødkrutonger.  Vi har ett måltid igjen denne uken og det er Svin Penang med jasmineris -nom nom !

Jeg skrev for to uker siden et innlegg hvor jeg tipset om Hamaperler - denne gangen vil jeg tipse dere om pluss pluss brikker. Det er "byggeklosser" Hilde hadde på SFO da hun gikk der -  og August når har fått i barnehagen. Begge elsker å pusle med dem - og kan holde på i timesvis. Så for et par dager siden kjøpte vi en eske til dem hver på panduro - og siden da har de sammen bygget en by av plusspluss !
Det er faktisk en del tenking og planlegging som aktiveres av lek med plusspluss - så tommelen opp fra ungene her  (og mammaen som kunne slappe av...) ! 
Ingen kommentarer:

by mlekoshi