Dåpshelg

søndag 2. mars 2014

I helgen har vårt kjære Gudbarn Noah blitt døpt her i Tromsø - og jeg har deltatt i planlegging og gjennomføringen av dåpen. Det var litt hektisk på dåpsdagen så jeg fikk ikke tatt så mange bilder, men her kommer littegrann bilde-inspo fra dagen.


Jeg bakte en to-etasjes sjokoladekake fylt med to dag vaniljefyll og trukket i sukkerpasta. Blomsterne, sommerfuglene og småblomsterne har jeg laget i blomsterpasta. Jeg slet noe så inni hampen med sukkerpastaen - men fikk kamuflert det meste med pynten og silkebåndet - men jeg ser likevell feil jeg. Har imidlertid fått beskjed om å senke kravene til meg selv - så jeg sier meg fornøyd jeg. Jeg har ikke en how-to-tutorial på hvordan du lager rosene, men tenker jeg skal lage det og legge det ut til dere etterhvert. Sommerfuglene laget jeg imidlertid en how-to på her for et par år siden. 


Lokalet ble pyntet i en enkelt, stilren og ren stil. Det ble ganske så fint. Hvite tulipaner blir aldri feil, og de grønne bladene dekorerer veldig fint. Mellom tulipanene som er satt i masse ulike vaser av ulik størrelse er det plassert kubbelys i ulike størrelser og hvite stener. Hvor mye tulipaner og kubbelys du vil ha er jo selvsagt valgfritt - men jeg mener at det nesten ikke kan bli for mye av verken tulipanene eller kubbelysene. Så kjør på ! Her kan man gå for ulike blåfarger - også den tradisjonelle lyseblå fargen. De hvite kubbelysene kan suppleres av enkelte blå kubbelys i samme fargeskala som serviettene. Serviettene er brettet med dobbelt lag og i dobbelt vifte. 
Med lysene tent - og lokalet klart ! 


//Ett par instagram-bilder fra dagen//Familien i kirken - gullungene var kjempetålmodige og flinke hele den lange Gudstjenesten. Nå har jeg overspist meg på koldtbord, masse kake og enda mer cheesedoodles da jeg kom hjem. Så nå er det god natt! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi