Party, baby !

tirsdag 21. oktober 2014I helgen har vi koset oss og feiret vår ferske tiåring - vi har vært ute å spist deilig mat og vi har feiret med bursdagsselskap med familie og venner.


Venner og familie - hellig ! Luv it ! Selve hovedpersonen var veldig glad for all oppmerksomheten og feiringen i helgen. Til helgen så er vi klar for bursdagsfeiring med jentene i klassen - og i år er det badebursdag på plakaten. Det blir spenstig… og utenfor det vi bruker å gjøre. Det blir ikke like mye pynt, stæsj og planlegging siden deler av bursdagen er i bassenget - men de siste timene er i et tilhørende lokale hvor ungene skal se på film og spise mat. I`ll keep you posted on that.  


Ellers så har vi ikke gjort noe særlig på hjemmefronten de siste dagene siden vi har vært opptatte - men yttergangen nærmer seg ferdig. Vi mangler litt stæsj, så blir det bra. Så det - sammen med maling av tak på kjøkket, i trappen og videre på Hilde sitt rom er neste på listen. Men yttergangen er som sagt snart ferdig - og bildet under liker jeg å tenke på som et blankt ark… her blir det fylt opp med votter, luer, strikkeklær og ytterklær. Veldig deilig ! 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi