Lørdags kveld og jeg ligger her sammen med palmen min (no pun intended) og ser i taket... Dokumenterer selvsagt begivenheten med et dårlig bilde. Sånn. Det har vært så mye sykdom og dritt at jeg når jeg nå begynner å få litt energi tilbake så blir jeg egentlig litt rastløs og sliten på en gang. Ikke verdens beste følelse. Det er masse vi skulle ha gjort men samtidig ikke orker. Men vi har fått kjøpt Hilde ny sykkel i dag. Og dere... Hun har blitt stor. Hele 151 cm stor - vokst over 10 cm på en sesong så sykkelen fra i fjor passet selvsagt ikke i år. Det samme skjedde jo med to par ski, ytterklær, fortballutstyr, sko.. ja, you name it ! Barn i vekst altså. Ikke bare vokser de fra alt, men de spiser deg halveis ut av huset (vi snakker dobbelt mengde av det Frank spiser). Herlig ! Men iallefall - hun har blitt stor og nå kjøpte vi henne voksensykkel. Helt vilt ! Jeg kan, hvis jeg stiller litt på sete og ratt, bruke sykkelen hennes. Nydelige jenta vår. 

I morgen ? Kanskje vi skal greie å gjøre litt igjen da ? Joda, det skal vi. August skal kanskje øve litt på å sykle.. igjen. Vi skal vaske litt hus. Jeg skal forhåpentligvis dra en tur på kino. La oss krysse fingrene for en fin dag i morgen. 


by mlekoshi