Påske-update

fredag 3. april 2015

Påskefri er alltid deilig. Langfri er vell generelt deilig, men langfri med tradisjoner er enda bedre. Jeg har tatt en del bilder, men for det meste er de tatt på mobilen som har vært med hele tiden. Fordelen er at det da er rett og fange øyeblikkene når de oppstår og gi et bilde av hvordan vi har det. Selv om kvaliteten er sådær av og til. 


Det har vært mye spilling så langt i påsken, det er iallefall sikkert. Og ungene har tydeligvis arvet pappaen sine dårlig-vinner-og-dårlig-taper-egenskaper. Men vi har hatt deilig påskefrokost hver eneste dag, og lillegutt har til og med laget mamma deilig eggerøre. Idyll altså ! Vi har også i år, som de tidligere årene, avsluttet hver dag med at ungene tar opp dynene i stuen og koser seg med Harry Potter-maraton  og andre filmer. Stas for liten og stor det der... og det er alltid masse popcorn. Det MÅ være masse popcorn. Flere som har "løst" påskekrimmen på melkekartongen? Vi hadde en lengre diskusjon ved frokosten, også dette en fast tradisjon her hjemme, og ble enige om hvem vi trodde den skyldige er. På påskeaften finner vi ut om også i år har rett.. ..Været har ikke vært så veldig bra deler av påsken. I morgen ser det derimot ut som om været skal komme seg betraktelig, så da har vi veldig harde planer om å komme oss ut i skogen i noen timer for å slikke sol og fylle opp påskeopplevelsetanken. Og det fikk vi en real dose av på onsdagen da vi dro til Kilpis for å besøke venner. Der fikk vi til og med kjøre scooter og vips så var jeg i skikkelig påskehumør. Da jeg var liten brukte vi nemlig å kjøre masse scooter i påsken og det var helt fantastisk. Ungene og Frank har bare kjørt scooter en gang før og nå var alle fire supergira. Anbefales virkelig - selv om vi må ta en tur til Finnland eller Sverige for å få kjørt litt. 

JA til opplevelser ! 

Dere som har lest på denne nettsiden de siste årene vet at vi er ganske travle personer med en del jobb, jobbreiser, treningsverv mv, og har i tillegg to aktive barn. Vi har treninger med ungene fem av syv dager i uken. Det blir i det hele tatt veldig mye hverdag, rutiner, plikter og krav. Av og til har vi alle et lite ønsker om å rømme litt bort fra hverdagen. Derfor planlegger vi alle ferier og høytider for å prøve å få .. vell.. max utbytte av tiden. Det er vell derfor folk har hytter ol. Vi har ønsket oss en hytte en stund. Men vi har aldri funnet ut hvordan og hvor vi vil ha det. Frank vil ikke ha hytte i Troms da han ikke liker klimaet her i form av at han er vant til hytte hvor han kan bade i sjøen om sommeren og slikt. Vi kan ikke ha hytte i Nordland for da blir det så langt unnav at den sjeldent blir brukt. Som flere lesere har fått med seg så har vi drevet med luksuscamping/glamping i flere år nå med store telt kombinert med storbyferie ol. Derfor har vi lenge vurdert bobil, men likevel slått det fra oss - men nå er det veldig aktuelt for oss med hytte på hjul. En hytte vi kan ta med oss dit vi vil og oppleve masse nytt. Hele året. Og det er vist plutselig blitt supertrendy å campe hele året. Vi har iallefall letet etter "vår" bobil som kan brukes hele året og har alt av utstyr og utforming som vi ønsker i over en måned. Og nå tror vi at vi har funnet en som passer oss perfekt. En som kan brukes vinter som sommer. En som er avkjølende når det er varmt og varm når det er kaldt. En som tåler det norske klimaet OG storbyferie-hopping midt på sommeren. En bil vi kan dra på skisteder i Norge og våre naboland om vinteren, på treningsleirer og turneringer hele året OG til Paris, London, Danmark, Tyskland og Sverige i sommer. Vi tror vi har funnet den vi skal ha og besøkte denne uken bilen hos forhandler. Ungene var mildt sagt superhappy. Foreldrene er også fornøyde og litt småskremt. Bobil og campingvogner er ikke noe vi kan noe særlig om altså, men derimot noe som vi har sett på som litt halveis småharry i flere år. Men nå ser vi hvor mange muligheter vi kan få med denne og tror at dette blir bra. Ungene har allerede planlagt hvordan de vil ha det - og "valgt" hver sin seng og plass til leker og filmer mv. Hehe, de er iallefall veldig klare for å dra på ferier allerede nå. Ja, det blir sikkert bra hvis alt går i orden. Vi har iallefall store planer for denne sommeren også. Og denne gangen blir det ikke X antall hotell uten aircondition...


Ingen kommentarer:

by mlekoshi