Svipptur og ny sveis

tirsdag 30. juni 2015I helgen var vi en svipptur innom Harstad for å hilse litt på familien - det er alltid deilig å være en tur innom og siden ferien i år blir på hjul var det deilig å bare besøke dem før det hele startet. Og så fant vi ut at mamma og pappa kanskje tar en tur ned til Kristiansand når vi er der om noen dager - perfekt ! 


Vi loffer alltid litt rundt på Trondeneshalvøya når vi er innom byen, og denne gangen var intet unntak. Fantastiske frodig natur her. Avsluttningen på festspillene i Nord-Norge var også når vi var der, og NRK sin sommerbåt besøkte også byen akkurat samtidig. Hilde har vært på sommerleir i en uke i år også og pådratt seg en forkjølelse så hun var litt redusert når vi var der, men det var likevel deilig å slappe av for henne og. Nå er det bare tre dager til vi legger på hjul og forberedelsene er i full gang her hjemme. Huskelister overalt og småpakking i kriker og kroker. Vi kommer sikkert til å glemme noe i år også, men forhåpentligvis ikke noe som er viktig.


Ja, ellers så ramlet jeg innom frisøren i forrige uke for å stusse litt på håret. Det var iallefall planen - men vips så kom jeg ut med pannlegg. DET har jeg ikke hatt på veldig mange år. Og det brukte jeg ca. 3 dager på å blir litt vant til. Nå går det greit, og jeg syns egentlig det var greit med en forandring. Ingen av ungene kjente meg igjen og de er vistnok enige om at jeg ser ut som en annen dame. Tilbakemeldingene har vært at det har vært kult, annerledes, typete og til og med litt rampete. Og det er jo ikke så gæli. Jeg går på en dobbel dose med antihistaminer for tiden og som dere ser på bildet så har jeg hovne og tørre allergiøyne. Men hey - det er snart ferie !
2 kommentarer:

Karianne sa...

Wow! Utrolig stilig hår!!
God ferie:)

Anonym sa...

Så fin på håret! God ferie :-)

by mlekoshi