Flos Aim pendel

onsdag 9. september 2015


Ok, siste lampe på en stund. Jeg lover ! Nå er faktisk stuen vår "ferdig" belyst. Nå trenger vi ikke flere lamper før vi skal innrede den nye stuen vår i tilbygget som kommer etter hvert. Og etter forrige vinter og jul uten noe særlig lys i stuen går vi en høst og vinter i møte med varme og lys i stuen. Det er en utrolig deilig følelse når interiøret endelig faller på plass og spesielt når det er så "oss". Og det kan jeg si etter å ha levd med et kaldt og livløst valnøtt-kirsebær laminat-gulv i mange år. Pjuh. Jeg holdt på å bli gal av hele atmosfæren her inne. Men NÅ snakker vi.  

Ser dere også de nye plissegardinene på det høye vinduet vårt ? Vi har snart de samme grå plissegardinene på alle 8 vinduene inne i hovedstuen vår. De er fra Weba og jeg skal få tatt noen bedre bilder av dem når vi har fått alt opp.


For to uker siden kjøpte vi denne nydelige lampen som har ønsket oss lenge. De har flere av denne henge i utstillingsvinduet på en fantastisk lokal butikk (Kiil) og jeg har gått forbi den hver dag i ett år og ønsket meg den. Den har vært litt for dyr for oss, men da jeg fikk et godt tilbud på den når jeg var innom for to uker siden så slo vi til. Den er bare så veldig "meg" og den passer perfekt til vår hvite Bender lampe fra Northern Lighting.
Lampen heter Aim pendel og den er fra Flos.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi