London - byen med opplevelsene - London-innlegg # 1

torsdag 26. november 2015


Ja, nå er det noen dager siden vi kom hjem fra London - men vi er ganske bakpå med det meste så jeg har ikke fått redigert bilder før nå. Akkurat nå så bygges det på huset vårt, vi prøver å jobbe oss inn igjen på jobb, det er masse aktiviteter med ungene og vi startet i går med oppussingen av rommet til August. Så ja. Det vanlige førjuls-ritualet her i huset. Men jeg tenkte jeg skulle dele litt bilder fra London i flere innlegg. Først dette og så enkelt-innlegg om de ulike attraksjonene og opplevelsene. 

Vi reiste altså til London forrige onsdag. Jeg overlevde flyturene og det hele gikk ganske greit - selv med forsinkelser begge veier. Vi bodde i Kensington - et område jeg anbefaler ut fra vår erfaring fra London. Hotellet vi bodde på var London Marriott Hotel Kensington. Vi har hørt litt negativt om hotell i London. Små, dyre og dårlige. Men vi var fornøyde med hotellet vi bodde på. Både området og selve hotellet.Velkommen til oss ! Det var veldig bra service der og vi syns det var deilig å komme hjem på kvelden med mulighet til å kose oss på hotellrommet før leggetid. Takk Marriott ! 

På fredagen åpnet Winter Wonderland i Hyde Park. Vi dro dit på lørdagen og da litt sent på ettermiddagen. Vi vil nok anbefale folk med barn å dra dit litt tidligere - for her er det en merkelig blanding av barn og fulle folk. Men hvis man holder seg unnav deler av parken så er det koselig med boder, mat og karuseller. 
Etter en del snurring i raske karuseller passet det fint å avslutte dagen på hotell-rommet med take-away pizza. Deilig ! 


Starbucks - veldig søt juleinspirert gingerbread latte. Og ungene koset seg med deilig varm kakao langs kalde Themsen. 


Første dagen vi kom til London gikk vi innom dyre og herlige Harrods. Her var det iallefall julestemning. Vi var innom her to ganger - men andre gangen var det kaos og da fikk vi ikke akkurat julestemning nei. Men første gangen var det midt i uken og rolig. Herlig å bare gå rundt å nyte. 
Men altså dere.. Harrods er dyyyrt. Så det er greit å bare se når man er innom der. Men så hadde de tilfeldigvis isbar der inne - og vi var i julemodus. 

Så da spiste vi de dyreste isene og drakk den aller dyreste cappoccinoen noen gang. Men godt - det var det. Denne her til nesten 200 kroner altså.. Veldig god da...Lekebutikken på Harrods er veldig fin og koselig. Mange spesielle og fine leker. 


Etterhvert ble vi veldig flink på undergrunnen i London - og ungene syns også det var greit. Litt slitsom i rushen - men ellers ganske genial. 


Hilde ville innom Kings Cross som hun husker fra Harry Potter. 
Dagen etter dro vi en tur innom alle etasjene på Hamleys. Fin butikk det også - men ikke like spesiell som Harrods. Og her står det folk som demonstrerer lekene overalt.

Julegatene i London er ellers fantastiske ! 


Vi var ellers på Harry Potter Studio Tour,  London Science Museum, Natural History Museum London, HMS Belfast, London ducktours og Madamme Toussauds. Det kommer det flere innlegg om  nå fremover. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi