Oooo` jul med din glede - og hytta på hjul !

torsdag 10. desember 2015

Noen juleinspirasjonsbilder fra herlige Pinterest - det er ikke lenge til julaften. Jeg er med tanke på alt som har skjedd de siste 2 ukene ikke helt i rute med verken julebakst, julegavene eller noe annet. Men vi får ta det som det kommer gitt ! Jeg regner med at jeg er ferdig med en del av julegavene nå til helgen - i alle fall det som MÅ sendes nå. Resten får bare komme etterhvert. Så får vi håpe venner og familie har takhøyde for det. Jeg har iallefall en liten plan - men helga er allerede fullbooket til langt på kveld hver eneste dag. 

Forrige fredag var vi å hentet den nye hytten vår på hjul. Tenk det dere - 33 år og med to barn OG bobileier. Haha - ja vi tenker på oss selv om litt urbane campere. Nuvæll - det blir jo spennende å se hva vi om (mange!) år skal bruke førtiårene til siden vi brukte tjueårene til det mange bruker tredveårene til og tredveårene til det mange bruker førtiårene til. Men jeg fikk iallefall tatt noen bilder fra overleveringen. Det er bare mobilbilder som jeg tok med den "ny-knuste" telefonen min. Med andre ord: Ikke de aller beste. Men nå har det seg altså slik at vi skal dra til bobilen en tur på lørdagen og da skal jeg ha med kameraet for å få tatt skikkelige bilder. 


8 meter lang, 4500 kg, varm god, parabol og bare velstand.Vi gleder oss til å bruke den nye hytten vår - vi må bare ta nytt og større sertifikat først.. Kremt. Ingen kommentarer:

by mlekoshi